Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Προσοχή έρχεται μεγάλη κακοκαιρία από σήμερα το βράδυ!


Συμφώνα με το έκτακτο που έχει εκδώσει η ΕΜΥ θα έχουμε και στην περιοχή μας πολύ άσχημο καιρό πολλές βροχές και ψηλά στο παλούκι θα έχουμε χιονιά και στην Δελφοί σίγουρα. Όπως  μας ενημέρωσε και ο λελος μάζεψε τα γίδια όλα μέσα στο μαντρί Και άλλη τσοπάνηδες όπως ο Σπύρος στο παλούκι και ο γέρακης ο Σπύρος στο ελικοδρόμιο .Στο λιμάνι μαζεύονται σιγά σιγά όλη και βάζουν καλά ρεμεντζα είδαμε και τον παντελή τον Κυριακή και τον ραμαντανη να έρχονται μέσα στο λιμάνι .Παρακάτω βάζω το έκτακτο της ΕΜΥ.
Έκτακτα Δελτία σε ισχύ











ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΠΈΜΠΤΗΣ 27-1-2011 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ , ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-1-2011

1. ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ. ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.

2. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.

3. ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger