Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Ο Πλεύρης της ΝΔ και ο «Πλεύρης του ΣΥΡΙΖΑ»

 

Την ώρα που διάφοροι «πληρωμένοι» γράφουν ότι τους προκάλεσε «σάλο» όσα είπε ένας στρατιώτης σε αντιπολεμική συγκέντρωση, ακριβώς την ίδια ώρα περισσότεροι από 40.000 Παλαιστίνιοι έχουν δολοφονηθεί από το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ, το Ισραήλ βομβαρδίζει και εισβάλει στον Λίβανο που μετράει ήδη 2000 νεκρούς, γενικεύεται ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή και την φωτιά την βάζουν οι «σύμμαχοι» της χώρας μας, δηλαδή οι ΗΠΑ, Ισραήλ, ΝΑΤΟ, ΕΕ. Αυτά είναι που προκαλούν τον πραγματικό «σάλο» στον λαό μας και όχι ένας φαντάρος που με το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά του κατήγγειλε αυτά τα αίσχη.

Όσοι ανέβηκαν στα κεραμίδια για να... ξετρυπώσουν τον φαντάρο - ο οποίος βέβαια δεν έκρυψε την ιδιότητά του ούτε δευτερόλεπτο! - έχουν παρελθόν και παρόν. Τι να είναι αυτό που ενώνει τον Θανάση Πλεύρη της ΝΔ, τον σεσημασμένο Κων/νο Μπογδάνο, τον Πέτρο Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα διάφορα πληρωμένα τρολ του διαδικτύου που ξίνισαν τα μούτρα τους και ζήτησαν και την τιμωρία του φαντάρου; Μία ματιά στα όσα έχει υποστηρίξει κατά καιρούς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Παππάς είναι ενδεικτικά:

Έχει ζητήσει την κατάργηση του άρθρου 16 για να ιδρύονται ιδιωτικά πανεπιστήμια πιο εύκολα και φυσικά για όσους έχουν τα χρήματα για να σπουδάζουν σε αυτά.

- Έχει υποστηρίξει την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης στην Υγεία, ζητώντας και ο ίδιος - όπως και ο Άδωνις Γεωργιάδης - να περιοριστούν οι πόροι που δαπανά το κράτος για την Υγεία...

Έχει δηλώσει ότι η αστυνομία πρέπει να εισβάλει όποτε θέλει στα Πανεπιστήμια με φρασεολογία copy paste από τα κυβερνητικά non paper.

Τους ίδιους καημούς έχει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς με όλο το σινάφι της ΝΔ και του Πλεύρη. Για αυτό αντιγράφουν ατάκες, με τον βουλευτή-«Πλεύρη του ΣΥΡΙΖΑ» να ζητάει και το «κεφάλι» του φαντάρου δηλώνοντας πώς:

«Δεν νοείται να υπάρχει ... πολιτικοποίηση σε έναν άνθρωπο που υπηρετεί τη θητεία του. Είναι αδιανόητο. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει και η αντίστοιχη πειθαρχική ποινή»!

Δεν ξέρουμε κανέναν ένστολο ή μη που να ζήτησε την άδεια από τον ΣΥΡΙΖΑ για να πολιτικοποιηθεί.... Απλά να υπενθυμίσουμε στον ΝΑΤΟϊκό «στρατονόμο» Πέτρο Παππά ότι τα πολιτικά δικαιώματα των φαντάρων και γενικότερα των στρατευμένων δεν είναι... «πόθεν έσχες» για να τίθενται υπό αμφισβήτηση. Έχουν γίνει μεγάλοι αγώνες αξιωματικών, στρατεύσιμων και όλου του λαού για τα πολιτικά δικαιώματα των νέων στρατευμένων, για να μπορούν να εκφράζονται για τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις, που άλλωστε τους αφορούν άμεσα, πολύ περισσότερο όταν αυτές τους οδηγούν σε καταστάσεις και ιμπεριαλιστικές πολεμικές εμπλοκές που καμία σχέση δεν έχουν με την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας.

Τα γεγονότα παρά την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει τον βουλευτή του (μόνο που εδώ δεν πρόκειται για μια απλή απόκλιση σε ένα επιμέρους ζήτημα, αλλά για κάτι πολύ πιο σοβαρό) αποδεικνύουν όμως κάτι πολύ πιο ουσιαστικό:

Τα κόμματα του ΝΑΤΟ και της πολεμικής εμπλοκής θέλουν σιγή νεκροταφείου στην κοινωνία και στα στρατόπεδα για να περνάνε άβρεχτα τα βρώμικα, πολεμοκάπηλα σχέδιά τους. Δεν θα περάσει ούτε η φίμωση, ούτε η τρομοκράτηση! Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να εκφραστεί πλατιά μέσα στον ελληνικό λαό η εναντίωση στην πολεμική εμπλοκή και τα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ισραήλ, η αλληλεγγύη στους λαούς που δοκιμάζονται από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, η καταδίκη της πολιτικής της κυβέρνησης που στηρίζει το Ισραήλ στα εγκληματικά του σχέδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.