Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Από τα πολύ γελοία στα πολύ σοβαρά.


 Γράφει ο mitsos175

1) Κούλη, αγόρι μου, κάνεις σαν μια πρώην γκόμενα.

«- Γιατί τη χαιρέτησες αυτή;
– Γιατί με χαιρέτησε ίσως;
– Και γιατί της χαμογέλασες; Σου αρέσει έτσι;
– Δεν ξέρω, δεν τη δοκίμασα…»

Μην τα πολυλογώ, δεν πήγε καθόλου καλά η σκηνή, χωρίσαμε μετά από λίγες μέρες.

Θέλω να πω, πως όλοι – μα όλοι – ακόμα και οι ΑΡΔ, καταλάβαμε το λόγο που έφυγες από τη Βουλή: Ο Σαμαράς! Αλλά δε φταίει αυτός, εσύ τον άφησες νηστικό, τρως τον αγλέουρα κι αυτός μόνο κοιτάει! Μαρτύριο!

Βέβαια υπάρχει κι ο σοβαρός λόγος: Οι φωτιές. Γιατί η συζήτηση ήταν για τις βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησης εμπρηστών (η πολιτική της έκαψε τη χώρα), οπότε αν αναγκάζονταν να πουν τα κανάλια γι αυτό, θα υπήρχε κίνδυνος να φύγουν ψηφοφόροι.

2) Όσοι στρατηγοί του καναπέ θέλουν πράγματι πολεμική περιπέτεια, μπορούν να πάνε οι ίδιοι να πολεμήσουν σε έναν από τους πολλούς πολέμους. Το είχα πει και παλιότερα, κάποιοι παρεξηγήθηκαν… δεν πειράζει.

Εμείς έχουμε πάρα πολλά προβλήματα, για να πάμε να σκοτωθούμε για τα καθάρματα που κυβερνάν.

Δεν έχουμε σχολεία – αποβάλλονται οι μαθητές για τα κινητά!

Δεν έχουμε νοσοκομεία – Λέει ο Άδωνης τις βλακείες του.

Επί covid 20.000 πέθαναν εκτός ΜΕΘ. Μπορούν να μας πουν γιατί δεν υπήρχε ΜΕΘ στο Αγρίνιο και μεταφέρθηκε θύμα τροχαίου στην Καλαμάτα;!
Διέλυσαν τα πάντα για να τα ξεπουλήσουν, να τα χαρίσουν με απευθείας μίζες στις γαλάζιες κάμπιες.

3) Γλίτσας: Στις Βρυξέλλες είναι πιο ακριβό το χταπόδι. Πέρα από το ότι το Παγκόσμιο ρεκόρ της Μυκόνου στην ακρίβεια είναι ακατάρριπτο και απλησίαστο, μας λέει ότι κι αρσενική Εύα Μπράουν. Δήθεν «είμαστε καλύτερα από το Βέλγιο»!

Όπως όμως τους περάσαμε σε νεκρούς στην πανδημία, έτσι θα περάσουμε και τις τιμές. Θυμίζουμε πως το Βέλγιο έχει υπερδιπλάσιο βασικό μισθό. Εμείς υπερδιπλάσιους μαυραγορίτες από όλα τα άλλα κράτη μαζί. Γιατί; Γιατί εδώ ψηφίζουν και τα γίδια.

4) Θρησκεία: Το πιο αστείο και ταυτόχρονα πιο σοβαρό είναι, όταν οι γελοίοι φανατικοί παίρνουν δύναμη. Δεν έβρεξε; Που θα πάει, θα βρέξει, φθινόπωρο είναι. Μετά θα βγουν οι θεούσες και θα μιλάνε για θαύμα! «Έβρεξε, γιατί έκαναν οι παπάδες λιτανεία»! Γιατί δεν έβρεχε ακριβώς όταν τέλειωσε η λιτανεία; «Άγνωστες οι βουλές του Κυρίου». Γνωστές όμως οι βουλές των τσαρλατάνων: Τα φράγκα.

ΥΓ: Μόλις ο Σουλτάνος πήγε στη Ρωσία, εμφανίστηκαν τρομοκράτες. Κάποιοι λένε πως το έκαναν Κούρδοι γιατί αυτό βολεύει πολλούς. Σαν το Γεωργιανό που είχε φάει ξύλο, ενώ φονιάς ήταν ο Έλληνας πιλότος.
Αν ήταν αστυνομική σειρά, θα λέγαμε πως η μαφία των ΗΠΑ έστειλε μήνυμα, γιατί Ρώσοι και άλλοι πάνε να χέσουν το μεγαλύτερο όπλο τους, το δολάριο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger