Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Αλλο να σε λένε Ίωνα Καρούση, να έχεις υπηρετήσει στον Ισραηλινό στρατό και να σε σκοτώσει η Χαμάζ και άλλο να είσαι μικρό κοριτσάκι και να σε δολοφονήσουν τα σιωνιστικά καθάρματα.

 


Αυτό το χαμογελαστό αγγελούδι του έλαχε να έχει πολύ λίγα χρόνια ζωής. Την έλεγαν ΦΑΤΙΜΑ. Το δολοφόνησε χτες το εγκληματικό καθεστώς του Ισραήλ στον Λίβανο. Είναι ένα από τα 124 παιδιά έχουν σκοτωθεί στον Λίβανο. Αποτελεί κι αυτό ένα από τα χιλιάδες παιδιά που το καθεστώς τον σιωναζί τα θεωρεί «παράπλευρες απώλειες», στον επεκτατικό πόλεμο που διεξάγει στους λαούς της Μέσης Ανατολής το κράτος-δολοφόνος, του Τελ Αβίβ, με τη στήριξη των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Θύμα κι αυτό των τραγωδιών που προκαλούν τα… «στοχευμένα πλήγματα», όπως αποκαλούν συνεχώς τις δολοφονικές επιδρομές του κράτους-τρομοκράτη τα ντόπια ευρωατλαντικά φερέφωνα

Την Φατίμα θα την κλάψουν μόνο οι γονείς και οι συγγενείς της. Βλέπετε μόνο ένα μικρό παιδάκι ήταν και μόνο παραμυθάκια και κούκλες είχε στην ζωή της, μαζί με την αγάπη των δικών της. Δεν υπήρξε ένστολη ενός βάρβαρου κατοχικού στρατού. Δεν υπηρέτησε κατοχικά στρατεύματα όπως ο Ίωνας Καρούσης και δεν σκοτώθηκε από την Χαμάς για να βρεθούν όλα τα κυβερνητικά στελέχη να γράψουν δακρύβρεχτα κείμενα για την βαρβαρότητα της Ισλαμικής οργάνωσης.

Την φωτογραφία της Φατίμα, όπως και τις χιλιάδες άλλων δολοφονημένων παιδιών σπάνια θα τις συναντήσετε στο διαδίκτυο. Βλέπετε τα παιδάκια που δολοφονεί καθημερινά η στρατιωτική Ισραηλινή πολεμική μηχανή, όπως και τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττει, παρόμοια των οποίων έκαναν μόνο οι ναζιστικές ορδές, για την “πολιτισμένη” Δύση είναι ανύπαρκτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger