Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Συγκρίσεις


 Γράφει ο mitsos175

Η Πάτρα έχει δήμαρχο, οι άλλες, οι περισσότερες πόλεις, μάλλον όχι.
Στην Πάτρα χθες έβρεχε όλο το βράδυ. Δεν είχαμε μουσώνα ή τυφώνα μια φθινοπωρινή βροχή από αυτές που περίμεναν με ανυπομονησία παλιότερα οι γεωργοί. Είχε επίσης βρέξει και λίγο το απόγευμα. Το 112 είχε στείλει ακόμα μια φορά μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Έπεσαν 27 χιλιοστά βροχής σύμφωνα με το meteo.gr.

Μαντέψτε τι δεν έγινε. Δε βουλιάξαμε, δεν πλημμυρίσαμε! Θαύμα του Αγίου Ιωσήφ Στάλιν επειδή έχουμε δήμαρχο Κομμουνιστή; Μήπως επειδή καθάρισε τα φρεάτια, τους υπονόμους; Εγώ δεν ξέρω απλά προσεύχομαι λέγοντας:
Ούτε με τους τυφώνες, ούτε με τις βροχές
ποτέ δεν πλημμυρίζουνε οι Κομμουνιστές!

Στην Αθήνα έβρεξε 7,2 χιλιοστά. Ούτε ένα εκατοστό δηλαδή που είναι 10 χιλιοστά. Με λιγότερο από ένα δάκτυλο νερό πως διάολο κατάφεραν πάλι να γίνει η Αθήνα Βενετία; Εντάξει η Κατεχάκη δεν ανήκει στο Ελληνικό παρακράτος (κράτος δε γίναμε ποτέ), τα υπόλοιπα μέρη της πρωτεύουσας;

Κύριε Δούκα, εγώ σας θεωρώ φαβορί για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και μετά πρωθυπουργό, αφού θα ψηφίσουν οποιονδήποτε για να φύγει ο Μητσοτάκης, καθώς σε λίγο θα πρέπει να πουλήσουν το διαμέρισμα για να πληρώσουν το λογαριασμό του ρεύματος. Καταλαβαίνω πως δεν έχετε χρόνο για την Αθήνα, τρέχετε για την αρχηγεία στο ΠΑΣΟΚ. Αλλά πες στους αρμόδιους να καθαρίσουν τα φρεάτια, να ανοίξουν τους υπονόμους. Θα πάνε να σε ψηφίσουν οι δικοί σου, θα τους πάρει το ποτάμι και θα βγει ο Χουζούρης!

27 δια 7,2 ίσον 3,75. Με σχεδόν τετραπλάσια βροχή η Πάτρα ήταν μια χαρά, στην Αθήνα ήθελες βάρκα να περάσεις απέναντι! Με 7,2 χιλιοστά δε γεμίζεις ούτε σφηνάκι, και στην Αθήνα πλημμύρισαν! Τέτοιος πολλαπλασιασμός δεν έχει γίνει από την εποχή που ο Ιησούς πολλαπλασίασε ψάρια και ψωμιά! Πως το έκαναν;

Λοιπόν 112: Κάνε ένα πείραμα. Βάλε την τάπα στο νιπτήρα. Άνοιξε εντελώς τη βρύση. Χρονομέτρησε πόσο θέλει να γεμίσει. Βγάλε την τάπα και περίμενε να αδειάσει. Άνοιξε πάλι τη βρύση τέρμα χωρίς την τάπα και πες μου πόση ώρα θέλει να γεμίσει, αν γεμίσει ποτέ. Μην ξαναπείτε λοιπόν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, πείτε βγάλτε τις τάπες, ξεβουλώστε τους υπονόμους. Μη στέλνετε μήνυμα σε μας, στους ανευθυνουπεύθυνους στείλτε το.

Δε θέλατε Κομμουνιστή δήμαρχο. Καλό κολύμπι.

«Βγαίνει η βαρκούλα, βγαίνει η βαρκούλα Ψυχικό
Κυψέλη και Γαλάτσι, βαρκούλα – βαρκούλα,
Πάει και Κατεχάκη, βαρκούλα Ψυχικό.
Και λέει ο ψεύτης και ο λέει ο ψεύτης στην Τιβί
Πως έκανε τυφώνα, βαρκούλα – βαρκούλα
Πως έκανε τυφώνα, βαρκούλα στου Ψυρρή.
Οι Αμπελο – οι Αμπελόκηποι ξανά
Γίνανε Βενετία, βαρκούλα – βαρκούλα
Γίνανε Βενετία, γινήκανε νησιά.
Και όσο εσείς και όσο εσείς ψηφίζετε
ανικάνους κι αχρείους, βαρκούλα – βαρκούλα
σε μια κουταλίτσα, ξανά θα πνίγεστε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.