Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Οι μαυραγορίτες συνεχίζουν ακάθεκτοι.

 


Γράφει ο mitsos175

Όσο οι πολλοί ασχολούνται με σαχλαμάρες, οι αετονύχηδες συνεχίζουν το πλιάτσικο.
«Eurostat: Ο εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή στην Ελλάδα διαμορφώθηκε τον Ιούλιο στο 3%, αυξημένος από το 2,5% του Ιουνίου»
Τώρα μας λένε πως φταίει η ζέστη. Λες και δεν έχουμε κάθε καλοκαίρι ζέστη. Μας λένε επίσης πως για τις αυξήσεις στα κρέατα φταίει η πανούκλα.

Εδώ θα σταθούμε λίγο. Για την πανώλη των μηρυκαστικών (από αυτή κινδυνεύουν και οι νεοδημοκράτες, οι άνθρωποι όχι) μας είπαν ψέματα πως φταίνε οι άλλες χώρες.
Στην Τουρκία η πανώλη έχει χρόνια που εμφανίστηκε, στη Μπανανία μας όμως κατά διαβολική «σύμπτωση» «έτυχε» να ξεσπάσει φέτος, όταν πλημμύρισε η Θεσσαλία και άφησαν για μήνες τα ζώα άταφα.
Κοπάδια έτρωγαν δίπλα σε μολυσμένα και σαπισμένα πτώματα. Έπιναν νερό που μέσα ήταν πνιγμένα εδώ και μήνες άλλα ζώα. Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;

Στο μεταξύ πάνω από 3 δις είναι το πλιάτσικο των γαλάζιων απατεώνων που σαν το Μητσοτάκη είναι αγρότες από τα Lidl. Ενώ οι πραγματικοί αγρότες δεν έχουν αποζημιωθεί από τις πλημμύρες, ενώ οι κτηνοτρόφοι χάνουν τα κοπάδια τους, κάποιοι πήραν επιδοτήσεις που δεν δικαιούνταν.
Να που βρίσκονται 1.200.000 ψηφοφόροι της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης. Λίγο νοθεία, περισσότερο κλέψιμο και ρουσφέτι, κι ακόμα περισσότερη ηλιθιότητα.

Φυσικά αυτά που παίρνουν τα απλά κλεφτρόνια της ΝΔ δεν είναι τίποτα μπροστά στα όσα δίνει ο χουντικούλης στους μεγάλους μαφιόζους:
Τους ληστές με τα μεγάλα πλοία, τους ιδιοκτήτες βόθρων μαζικής εξαπάτησης, τους τοκογλύφους τραπεζίτες, τους δουλεμπόρους με τα εργοστάσια κοκ. Τελευταία προστέθηκαν κι οι κατσαπλιάδες του ρεύματος.

Όλοι αυτοί εφαρμόζουν σωστά την παροιμία του σοφού λαγού. «Δούλεψε να φας και κλέψε να χεις». Εδώ πρέπει να διευκρινίσουμε τι εννοεί ο σοφός λαγός.
Δούλεψε τους άλλους για να φας, αφού οι εργαζόμενοι δεν παίρνουν αρκετά για να τραφούν. Ή θα φάνε κάτι ψίχουλα ή θα πληρώσουν λογαριασμούς.
Όσο για το «κλέψε να χεις» είναι ακόμα πιο ακριβές όταν προσεχθεί η λέξη «πολλά». Κλέψε πολλά να χεις. Όπου «πολλά» εννοούμε δις. Γιατί, αν δεν πληρώσεις 20 ευρώ βενζίνη πχ, σε πυροβολεί ο μπάτσος πισώπλατα στο κεφάλι.

Αυτοί κλέβουν, εμείς; Εμείς είμαστε οι καλοί. Μπορεί να μας πεις κι αλλιώς, αλλά θα παρεξηγηθούμε. Βλέπετε το «καλός» σήμερα πάει μαζί με το «μαλάκας». «Καλός μαλάκας κι αυτός». Βόσκει. Τι; Σανό! Μετά θα τον πάνε για άρμεγμα. Ή για σφαγή να λυθούν μια και καλή τα προβλήματα…

ΥΓ. Το site μας λέει αλήθειες και χτυπά τις ιερές αγελάδες. Πχ χαλάμε το παραμύθι πως τάχα υπάρχουν και καλοί φασίστες δικτάτορες. Λογικό λοιπόν τα βόδια οι λογοκριτές, να είναι τσαντισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger