Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Συριζαίικα δρώμενα

 


Στην καινούργια σκηνή από την παράσταση ΣΥΡΙΖΑ, παρακολουθούμε μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δημιουργούν το «Κίνημα Μελών» για να στηρίξουν τον Κασσελάκη και στο κείμενο τους αναφέρουν ότι πήραν αυτή την πρωτοβουλία ώστε το κόμμα τους “να μη παραμείνει βορά και εύκολη λεία στις διαθέσεις του κομματικού κατεστημένου”!

Διαβάζουμε ότι στην αυριανή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να λάβει μέρος μέσω διαδικτύου στην συνεδρίαση γιατί βρίσκεται στην Κρήτη “για να ετοιμάσει τον τριήμερο εορτασμό του γάμου του με τον Τάιλερ Μακμπέθ” κάτι που έχει εξαγριώσει τους κομματικούς του αντιπάλους, όπως ο Χρ. Σπίρτζης, ο οποίος δήλωσε σε τηλεοπτική του παρουσία: “Αν είχαμε ένα κόμμα με κανονικές διεργασίες, όπως η Νέα Δημοκρατία, θα πήγαιναν 10 σοβαρά στελέχη στον πρόεδρο τους και θα του έλεγαν πρέπει να φύγεις μέχρι αύριο το πρωί”.

Ταυτόχρονα η Όλγα Γεροβασίλη, έστειλε εξώδικο στον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη, με το οποίο τον καλεί να ανακαλέσει τις “δυσφημιστικές εις βάρος της αναρτήσεις” στο «Χ», με τον ίδιο να δηλώνει “Δεν αποσύρω καμία ανάρτησή μου”. (Αυτό πια είναι απ’ τα πιο τρελά και αχαρακτήριστο. Μια βουλευτής δηλαδή να στέλνει εξώδικο σε έναν απλό πολίτη γιατί αυτός της άσκησε πολιτική κριτική! Φαντάζεστε κάτι τέτοιο να εδραιωθεί! Εφιαλτικό ακούγεται!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger