Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Οι ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ βομβαρδίζουν πλέον ακόμη και το … Στάλινγκραντ…

 


Γράφει ο Νίκος από Βόλο

Η ιστοσελίδα του κυρίου Λαφαζάνη είναι από τις λίγες στην Ελλάδα που ευθύς εξαρχής και χωρίς καμία επιφύλαξη πήρε το μέρος της Ρωσίας του Πούτιν στην υπόθεση της πολεμικής σύγκρουσής της με τη ναζιστοκρατούμενη Ουκρανία – το πλέον τυφλό όργανο των Αμερικάνων στα πλευρά της Ρωσίας.

Έγραψε και γράφει καθημερινά ό,τι βγάζουν προς τα έξω τα ρωσικά ΜΜΕ και το νεοαστικό- ιμπεριαλιστικό (β’ κατηγορίας, βεβαίως) μοσχοβίτικο καθεστώς Πούτιν, σχετικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο της πολεμικής σύγκρουσης.

Σήμερα, για πολλοστή φορά η ιστοσελίδα αυτή πληροφορεί τους αναγνώστες της ότι επίκειται η πτώση του Ποκρόβσκ. Είναι σαν να τους λέει να μην ανησυχούν που την ίδια ώρα οι Ουκρανοί και οι ξένοι μισθοφόροι καθοδηγητές τους έχουν εδραιωθεί στα εδάφη του ρωσικού Κουρσκ. Για την Ίσκρα και τα ρωσικά ΜΜΕ οι Ουκρανοί εισβολείς στο Κούρσκ εξοντώνονται κατά … χιλιάδες.

Έλα, όμως, που σήμερα ο Δυτικός Τύπος εντελώς αλλά διαδίδει για τις εξελίξεις! Και βρισκόμαστε επομένως στην ανάγκη, βλέποντας με ψύχραιμο, αντικειμενικό βλέμμα την όλη εξέλιξη, και για να διαφυλάξουμε από αναπάντεχες εκπλήξεις όσους φίλους αναγνώστες συμπαθούν από παράδοση τη Ρωσία (και οι οποίοι φυσικά απεχθάνονται τους Αζόφηδες και τους Νατοϊκούς), να απευθύνουμε το παρακάτω σχόλιο προς την ιστοσελίδα του κ. Λαφαζάνη: Καλά, αγαπητοί φίλοι της Ίσκρα, δεν κάθεστε λιγάκι να σκεφτείτε πιο σοβαρά τί ακριβώς παίζεται τώρα πια στο ουκρανο-ρωσικό μέτωπο; Τόσους μήνες τώρα τα στρατεύματα του Πούτιν έχουν κολλήσει έξω από αυτό το περίφημο Ποκρόβσκ, μια πόλη, που σήμερα την παίρνουν, αύριο την παίρνουν και τελικά… τίποτα δεν κάνουν… Ενώ, την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες που φθάνουν, μας λένε πως οι Ουκρανοί ναζιστές μαζί με τους Νατοϊκούς αφενός μεν εισέβαλαν εδώ και 20 μέρες στην περιοχή του Κουρσκ όπου και παραμένουν και, αφετέρου, από ό τι μαθαίνουμε, σήμερα 22 Αυγούστου 2024 έφτασαν πλέον να επιχειρούν και να χτυπάνε με βόμβες, που εξαπολύουν από ντρόουν, στρατιωτικές κ.α. εγκαταστάσεις της Ρωσίας έξω από το … Στάλινγκραντ στο… Βόλγα (!!).

Ένα από τα ντρόουν αυτά κατέπεσε και προκάλεσε πυρκαγιά, όπως παραδέχονται οι ίδιοι οι Ρώσοι ιθύνοντες… Φανταστείτε τι πραγματικά θα έγινε Κι όμως , παρόλα αυτά η Ίσκρα εξακολουθεί να πανηγυρίζει προκαταβολικά για το …Ποκρόβσκ που … ακόμα περιμένει να πέσει!!!

Η Ρωσία του Πούτιν, λόγω μιας εντελώς λαθεμένης στρατηγικής και τακτικής, ή ίσως και λόγω συνειδητής προδοσίας εκ μέρους ορισμένων πρακτόρων του ΝΑΤΟ που δρουν σε υψηλές κυβερνητικές θέσεις της Μόσχας, έχασε δυόμισι ολόκληρα χρόνια στο Ουκρανικό μέτωπο, υπέστη ήδη αρκετά μεγάλη φθορά και τώρα όλα δείχνουν πως τραβάει σε ένα πρωτοφανές ρεζίλεμα, αφού δεν μπορεί να ασφαλίσει ούτε τα βαθύτερα μετόπισθεν της από τη δράση του ΝΑΤΟ. Και φυσικά είναι σε μεγάλο δίλημμα τι να κάνει, γιατί αν τώρα επιχειρήσει να κάνει …”ταψί” το Κίεβο, είναι βέβαιο πως θα ξεσπάσει- κι ανοιχτά πια- ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, και μάλιστα χωρίς ακόμη η Ρωσία να έχει κλεισμένη μια σίγουρη πολεμική συμμαχία με την Κίνα, ώστε αυτός ο συνασπισμός να προλάβει να …κάψει την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη.

Οι Κινέζοι φυσικά και δεν έχουν τώρα καμία διάθεση να μπλέξουν σε πόλεμο ζωής και θανάτου με τους Γιάνκηδες. (Γενικά την κινεζική φιλοσοφία, που ξέρει να … περιμένει και να καραδοκεί τη πιο κατάλληλη στιγμή, έχοντας τελείως διαφορετική αίσθηση της έννοιας του χρόνου από τους δυτικούς, δεν μπορεί να τη νιώσει ούτε ο Αμερικάνος ούτε ο Γερμανός ούτε ο Ρώσος. Ουσιαστικά ούτε κι Σοβιετική ηγεσία στο μεσοπόλεμο δεν είχε κατανοήσει αυτό που οι τότε επαναστάτες Κινέζοι κομμουνιστές περιέγραφαν ως στρατηγική του πολέμου με διάρκεια. Γενικά ο δυτικός κόσμος δεν κατανοεί το χρόνο όπως η Κίνα με την τεράστια πολιτισμική της παράδοση τόσων χιλιετιών).

Έτσι η σημερινή Ρωσία, που βιάστηκε να εισβάλει με το πεζικό στην Ουκρανία, χωρίς να υπολογίσει την πραγματική αντίδραση του ΝΑΤΟ, βαδίζει πλέον στα τυφλά, βλέποντας και κάνοντας. Έχει χάσει την ιστορική ευκαιρία των αρχών του 2022, όταν μπορούσε να σαρώσει – κυριολεκτικά εκ θεμελίων- την ουκρανική διοίκηση, κάνοντάς την κυριολεκτικά σκόνη με τους πυραύλους της, προτού προλάβει το ΝΑΤΟ να μπάσει τα βαριά όπλα και τους μισθοφόρους του στο ουκρανικό μέτωπο. Τέτοιες ιστορικές ευκαιρίες, αν μια φορά τις χάσεις, δεν τις ξαναβρίσκεις.

Σκέψου, αγαπητή Ίσκρα , αν, αντί για τους Ρώσους, βρίσκονταν οι Αμερικάνοι κι οι Νατοϊκοί έναντι του καθεστώτος του Κιέβου το 2022, ποια πολεμική τακτική θα εφάρμοζαν και πώς θα τους είχαν κάνει, με τα βαριά τους όπλα, του πυροβολικού και της αεροπορίας -και προπάντων με τους πυραύλους τους- τους Ουκρανούς ναζιστές ηγέτες και όλα τα διοικητικά τους κέντρα, προτού έστω κι ένας Νατοϊκός πεζοναύτης διαβεί τα χερσαία σύνορα! Σκεφτείτε το αυτό και μόνο, συγκρίνετε και τότε θα καταλάβετε γιατί η Ρωσία του Πούτιν πήγε κυριολεκτικά σαν το …τυφλό κουτάβι στον πόλεμο αυτό με τους Ουκρανούς ναζιστές.

Ίσως κάποιοι μεγαλόσχημοι εκ των ένδον σκοπίμως την οδήγησαν στην παγίδα. Και έτσι, αντί να τους έχει εκκαθαρίσει προκαταβολικά τους Αζόφηδες, με καταιγισμό πυρός, τότε που το μπορούσε, το Μάρτη -Απρίλη του 2022, τώρα η ρωσική ηγεσία βλέπει το ΝΑΤΟ να … πλησιάζει αργά, αλλά σταθερά, την … καρδιά της ίδιας της Ρωσίας!

Δείτε λοιπόν την πραγματικότητα που διαμορφώνεται, και μην παρασύρεστε από την προπαγάνδα του Πούτιν, ο οποίος αποδείχνεται κυριολεκτικά ολίγιστος απέναντι στο δυτικό ιμπεριαλισμό. Σκέτα λόγια χωρίς αντίκρισμα και τα αμερικανικά ντρόουν πάνω από το… Στάλινγκραντ! Εδώ βρίσκεται σήμερα η κατάσταση.

Τις συνέπειες για την ανθρωπότητα από μια πιθανή διάλυση της Ρωσικής Ομοσπονδίας από τους Νατοϊκούς φονιάδες εξαιτίας αυτών των ηλίθιων κι ολότελα αχρήστων νεοαστών που την τυραννάνε σήμερα, τις σκέφτεται κάθε προοδευτικός άνθρωπος και νιώθει δέος και τρόμο γι’αυτό που πρόκειται να επακολουθήσει από μια παγκόσμια επιβολή του ΝΑΤΟ… Και μάλιστα, ενώ βρίσκεται ακόμη σε απελπιστικά αδύνατη θέση το ρωσικό και το ουκρανικό κομμουνιστικό κίνημα…

Αυτά προς γνώση κι επίγνωση όλων μας, αγαπητή Ίσκρα, για να μην τρέφουμε ασύγγνωστες αυταπάτες οι οποίες μόνο σε καταστροφές μας οδηγούν… Ας βλέπουμε την αλήθεια, κατάματα κι ας μάθουμε να διδασκόμαστε κι από τον εχθρό μας. Προπάντων, θα έλεγα, από τον εκάστοτε εχθρό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger