To dress code των καταστροφικών πυρκαγιών, πλημμυρών και τα παρόμοια απαιτεί ο αυτοκρατορίσκος Κούλης να εμφανίζεται αξύριστος. Λέγεται πως ο «γκουρού της επικοινωνίας» Στάνλεϊ Γκρίνμπεργκ δεν συνεργάζεται πλέον με το παλάτι (συγγνώμη, το μέγαρο Μαξίμου θέλαμε να γράψουμε), όμως οι βασικές οδηγίες του έμειναν και εφαρμόζονται με θρησκευτική ευλάβεια.

Ο προσωπικός φωτογράφος φρόντισε για τα πλάνα. Να φαίνεται το αξύριστο μούτρο και το γενικά ατημέλητο «λουκ» του αυτοκρατορίσκου, που δουλεύει τόσο σκληρά ώστε δεν προλαβαίνει να περιποιηθεί λίγο τον εαυτό του.

Ο άλλος είχε φροντίσει να εμφανίζεται με το χέρι δεμένο με έναν τεράστιο νάρθηκα. Είχε κάποιο ατύχημα; Πήγε να ξαναμπαίξει μπάσκετ και γλίστρησε; Δεν έδωσε καμιά εξήγηση. Σημασία είχε να φαίνεται ο νάρθηκας, να γεννάει τη φυσική συμπάθεια που αισθάνονται οι άνθρωποι για κάθε τραυματισμένο.

Kοιμάται με το νάρθηκα; Ασφαλώς όχι. Δε θα μπορούσε να τον βγάλει όταν κάνει δηλώσεις στις κάμερες από το στούντιο του υπουργείου του; Ούτε συζήτηση. Αν τον έβγαζε, όμως, θα πήγαινε στράφι η δουλειά.

Μετά, εισέβαλε στη σκηνή ο κορυφαίος τους είδους και τους ισοπέδωσε. Ο Κασσελάκης παράτησε τον Τάιλερ και τη Φρόξι στη Μύκονο και κατέφτασε στην Αττική για να δώσει το δικό του μοναδικό σόου. Περιφερόταν στις περιοχές, της πυρκαγιάς, στηνόταν ότι ντεμέκ μαγειρεύει σε κουζίνα ΜΚΟ, παρέα με τον Mr Survivor. Πήγε και στο Γαλάτσι και ανακοίνωσε ότι θα υιοθετήσει ένα… πυρόπληκτο σκυλί.

Πλακώθηκε με τους νεοδημοκράτες, που χρησιμοποίησαν τη ΜΚΟ με τα σκυλιά, για το αν έγινε ή δεν έγινε η υιοθεσία του αδέσποτου, για το αν εκφράστηκε πρόθεση υιοθεσίας που θα ολοκληρωθεί και άλλα τέτοια αηδιαστικά. Δείτε, όμως, τη φωτογραφία. Την ώρα που καιγόταν τα δάση της Αττικής, μαζί με σπίτια σε όχι και τόσο όμορες σε δάση περιοχές, αυτός κουβαλούσε στο Γαλάτσι συνεργείο με φορητό εξοπλισμό στούντιο για να φωτογραφιστεί με το σκυλί! Το διανοείστε; Φορητό στούντιο για να βγουν καλές οι φωτογραφίες! Ούτε η Τζένιφερ Λόπες που ζει από την εικόνα της δε θα το έκανε αυτό τέτοιες στιγμές…