Συγχρονισμένα τα ΜΜΕ της Δύσης (τα ελληνικά… δίνουν ρέστα) εξακολουθούν να πλασάρουν το ψέμα για τον «πύραυλο της Χεζμπολά» που «σκότωσε 12 και τραυμάτισε περισσότερους ισραηλινούς πολίτες». Γράψαμε αναλυτικά γι’ αυτό το ψέμα και στα δύο σκέλη του. Και για το ότι δεν ήταν πύραυλος της Χεζμπολά, αλλά πύραυλος από το αντιπυραυλικό σύστημα Iron Dome του ισραήλ, και για το ότι ο πύραυλος δεν έπληξε Ισραηλινούς, αλλά έπληξε Αραβες, Σύριους στην εθνικότητα, δρούζους μουσουλμάνους στο θρήσκευμα, κατοίκους των υπό κατοχή Υψιπέδων του Γκολάν.

Την καλύτερη απάντηση τη δίνουν οι ίδιοι οι κάτοικοι της κωμόπολης Μαζντάλ Σαμς, που στρώνουν στο κυνήγι τους σιωνιστές ιθύνοντες όταν πηγαίνουν στην πόλη τους τάχα για συλλυπητήρια, στην πραγματικότητα για να συνεχίσουν το σόου της μαύρης προπαγάνδας.

Μετά τον φασίστα Σμότριτς, σειρά είχε ο ίδιος ο Νετανιάχου που είχε το θράσος να επισκεφτεί το Μαζντάλ Σαμς. «Εγκληματία πολέμου! Δολοφόνε παιδιών!». «Νετανιάχου, γιε σκύλας!». «Νετανιάχου, έξω από εδώ! Εδώ είναι ελεύθερα αραβικά εδάφη!». Με κραυγές και με συνθήματα υποδέχτηκαν τον Νετανιάχου οι κάτοικοι της κωμόπολης. Η επίσκεψή του δεν κράτησε ούτε ένα τέταρτο. Ισως να μην κατέβηκε καν από το αυτοκίνητο. Τα μάζεψε και έφυγε.

Δείτε μερικές σκηνές, τις οποίες δε θα μεταδώσουν τα δυτικά Μέσα:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:23
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:29
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:10