Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Πίτσα Βενεζουέλας.


 Γράφει ο mitsos175

Ο Μαδούρο σίγουρα δεν είναι κομμουνιστής. Αν ήταν σταλινικός σαν εμένα πχ, θα εξασφάλιζε συνεχή διαμονή στην πλησιέστερη πηγάδα στους προδότες, τις μαριονέτες των ΗΠΑ, ενώ, πριν τον ρίξω στην πηγάδα, θα κρεμούσα ανάποδα (σαν το Μουσολίνι) τον προδότη εγκληματία Γκουαϊδό.
Χαίρομαι όμως που νίκησε παρά τον εκβιασμό των ιμπεριαλιστών στο λαό της Βενεζουέλας. Παρά τις απειλές, τις κυρώσεις, τις επεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας από ΗΠΑ και υποτακτικούς, ο κόσμος της Βενεζουέλας κέρασε «πίτσα» τους δοσίλογους φασίστες και τις πολυεθνικές που θέλουν να βάλουν στο χέρι το πετρέλαιο.

Ο Μαδούρο νίκησε, οι προδότες – τσιράκια των ΗΠΑ αμφισβητούν το αποτέλεσμα. «Πήραμε το 70% των ψήφων!» Το τρίτο το μακρύτερο τους έδωσε ο λαός, ο οποίος παρά τα προβλήματα ξέρει ποιος αγαπά τη χώρα του και ποιος θέλει να ξεπουλήσει τον πλούτο της.
Ακόμα και με τις κυρώσεις και τα σαμποτάζ που δημιουργούν τα φασιστοειδή, οι φτωχοί περνούν πολύ καλύτερα, απ’ ότι περνούσαν πριν τον Τσάβες. Ξέρουν τι τους περιμένει, αν οι δεξιοί εγκληματίες ξαναπάρουν την εξουσία. Βλέπουν τα δικά μας χάλια. Ούτε ασθενοφόρο δεν έχουμε σε νησιά που είναι γεμάτα τουρίστες. Αυτοί έχουν πετρέλαιο, εμείς πανούκλα.

Οι ΗΠΑ θέλουν να πέσει ο Μαδούρο, όχι γιατί είναι κομμουνιστής, αλλά γιατί δεν είναι δούλος τους. Θέλουν να βάλουν στη θέση του ένα ανδρείκελο, ένα υποχείριό τους, που θα τους δώσει το πετρέλαιο τζάμπα. Όπως έκαναν εδώ οι προδότες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ με τα Μνημόνια.
Βλέπεις, Αλέξη προσκυνημένε; 25 χρόνια κι ακόμα τους θέλει ο κόσμος. Γιατί αυτός που αντιστέκεται, που δεν κάνει το ΟΧΙ – ναι, που υπακούει στη θέληση των εργαζομένων, κερδίζει το σεβασμό. Αντίθετα όσους σκύβουν το κεφάλι δεν τους υπολογίζει κανείς.

Φυσικά οι ΗΠΑ δε θα το αφήσουν έτσι. Θα βάλουν τους φασίστες να κάνουν ένα νέο πραξικόπημα, σαμποτάζ, αναταραχές. Γι αυτό χρειάζεται ο Στάλιν: Να πιάσει τα ναζιάρικα προδοτάκια, να τους σκίσει λίγο τον πισινό. Ο Μαδούρο είναι της αστικής δημοπρασίας κι αυτά πληρώνει.

Το κλάμα που έριξαν οι νεογιδοκράτες ήταν γοερό. Επειδή κάποια ναζιστικά τρολ βγήκαν και είπαν πως τάχα νίκησαν οι προδότες, χάρηκαν, όποτε όταν κατάλαβαν πως πάλι τον ήπιαν οι δικοί τους, τους έπιασε κατάθλιψη.

Περιμένω τη βλακεία Βούλτεψη να πει για την έλλειψη κωλόχαρτου. Μην ανησυχείς βρίσκουν να σκουπιστούν οι κάτοικοι της Βενεζουέλας. Η σημαία των ΗΠΑ είναι υπέρ απορροφητική και απαλή…
Περαστικά δεξιούληδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger