Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

κ. Μελίνα Τραυλού αφήστε τις ψευτο-χορηγίες και αναλάβετε την ευθύνη σας για την φρεγάτα «ΨΑΡΑ» στην Ερυθρά Θάλασσα!


 Από την ΠΕΝΕΝ λάβαμε και παραθέτουμε:

Συνεχίζοντας το θεάρεστο έργο… του προκατόχου της (περί ευεργεσιών  ο λόγος) η ΕΕΕ και η Πρόεδρος αναλώνονται συχνά – πυκνά δίνοντας από τα υπερκέρδη των εφοπλιστών, που συνεχώς αυγατίζουν (από την εκμετάλλευση των Ναυτεργατών και την φορολογική ασυλία που τους έχει εξασφαλίσει το ελληνικό κράτος και όλες έως τώρα οι κυβερνήσεις) διαθέτοντας διάφορα ποσά τα οποία όλα συνοδεύονται με συναντήσεις με αξιωματούχους της κυβέρνησης και με την σχετική τηλεοπτική προβολή!

Για να δούμε την αξία αυτών των χορηγιών κατά την διάρκεια της θητείας της σημερινής Προέδρου στην ΕΕΕ προσμετρήσαμε αυτές τις χορηγίες και το οικονομικό τους αποτύπωμα…

Το συμπέρασμα μας είναι ότι το ύψος αυτών των χορηγιών υπολείπεται δραματικά της δαπάνης που επιβαρύνονται οι Έλληνες φορολογούμενοι από την διαδοχική αποστολή των πολεμικών πλοίων – φρεγάτες («ΥΔΡΑ» και «ΨΑΡΑ») που έχουν αποσταλεί στην Ερυθρά Θάλασσα για τα συμφέροντα των Ελλήνων εφοπλιστών!!

Στις χορηγίες περιλάβαμε και την έκτακτη ενίσχυση τους για την θεομηνία στην Θεσσαλίας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το κόστος της καθημερινής συμμετοχής  της Ελλάδας στην αποστολή πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα ανέρχεται στο ποσόν των 500.000 ευρώ!

Διευκρινίζουμε ότι η φρεγάτα «ΥΔΡΑ» είχε αναχωρήσει από την Ελλάδα στις 28/2/2024. Στην πορεία αντικαταστάθηκε από τη δεύτερη στην σειρά φρεγάτα «ΨΑΡΑ» η οποία είχε φύγει στις 19/6 και η οποία παραμένει στην περιοχή. Επισημαίνουμε επίσης ότι η πρώτη πολεμική μας φρεγάτα στην διάρκεια της παραμονής της δεν είχε συνοδεύσει ούτε ένα ελληνικό πλοίο  στο πλαίσιο της αποκαλούμενης ευρωπαϊκής επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΕΣ».

Το πιο σημαντικό όμως είναι οι κίνδυνοι που διατρέχονται από την εμπλοκή της χώρας μας στην ιμπεριαλιστική αυτή επιχείρηση και ειδικότερα για το πλήρωμα της φρεγάτας, Ναύτες και αξιωματικούς…

Έως τώρα η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι Υπουργοί Άμυνας και Εξωτερικών πανηγυρίζουν από αυτή την επικίνδυνη και επαίσχυντη συμμετοχή μας! Τι θα συμβεί όμως εάν χτυπηθεί η φρεγάτα ή υπάρξουν θύματα σε αυτή…

Επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας:

-Καμία στρατιωτική αποστολή έξω από τα σύνορα της χώρας μας για τα συμφέροντα του παρασιτικού εφοπλιστικού κεφαλαίου και τους τυχοδιωκτικούς – πολεμικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ!

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.