Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Απόβαση και προπαγάνδα.


Γράφει ο mitsos175

Οι Δυτικοί βομβαρδίζουν την Ιστορία! Ο Ζελένσκι καλεσμένος στην επέτειο για τη απόβαση στη Νορμανδία! Ο Ζελές, ο συνεχιστής των συνεργατών του Χίτλερ στην Ουκρανία, ο ρατσιστής, ο ναζί, ο διεφθαρμένος!

Ταυτόχρονα τα ιμπεριαλιστικά καθάρματα δεν κάλεσαν τη Ρωσία, η οποία νίκησε τον Άξονα αντιμετωπίζοντας το 90% του Γερμανικού στρατού, έχοντας εκατομμύρια απώλειες!
Θα διορθώσουν σωστά κάποιοι σύντροφοι: «Δεν ήταν η Ρωσία, ήταν η Σοβιετική Ένωση, άρα και η Ουκρανία μέσα». Ναι, αλλά σίγουρα δεν ήταν οι απόγονοι των προδοτών, που εγκλημάτησαν κατά του Ουκρανικού λαού μαζί με τους ναζί κατακτητές.


Τους ναζί υποστηρίζουν σήμερα ΝΑΤΟ – ΕΕ και δεν είναι καθόλου τυχαία η άνοδος του φασισμού στην Ευρώπη. Πάλι.

Η απόβαση στη Νορμανδία 156.000 στρατιωτών έγινε στις 6 Ιουνίου του 1944. Γιατί περίμεναν τόσα χρόνια μετά τη Δουνκέρκη οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι για να αποβιβαστούν στην Ευρώπη;
Όπως είπαμε, οι Σοβιετικοί αντιμετώπιζαν το 90% του Γερμανικού στρατού. Ο Στάλιν έλεγε στους Δυτικούς άσπονδους συμμάχους να ανοίξουν δεύτερο μέτωπο ώστε να τελειώσει ο πόλεμος μια ώρα αρχύτερα.
Αυτοί όμως προτιμούσαν να αλληλοσκοτώνονται Γερμανοί και Σοβιετικοί, ώστε να αποδυναμωθούν και οι δύο. Εκείνο που δεν υπολόγισαν ήταν η τρομερή ικανότητα της Σοβιετικής Ένωσης να παράγει οτιδήποτε χρειάζονταν σε τεράστιες ποσότητες.

Η νίκη στο εσωτερικό μέτωπο (παραγωγή όπλων και πυρομαχικών) συνέβαλε στους θριάμβους στα πεδία των μαζών του ηρωικού Κόκκινου Στρατού. Τους προηγούμενους μήνες οι Σοβιετικοί είχαν πετύχει μεγάλες νίκες και είχαν διαλύσει ουσιαστικά το στρατό του Άξονα.

Την μέρα που έγινε η απόβαση ο Κόκκινος στρατός ήταν στη Ρουμανία και οι μεραρχίες του ετοιμάζονταν για το Βερολίνο. Αν ΗΠΑ και Βρετανία αργούσαν περισσότερο, οι Ρώσοι θα απελευθέρωναν όλη την Ευρώπη φτάνοντας στην Ισπανία!

Έτσι αποφάσισαν να κάνουν την απόβαση στη Νορμανδία, όπου τα λάθη του Χίτλερ και η συντριπτική υπεροχή (κυρίως σε αεροπορία) τους έδωσαν τη νίκη. Βέβαια οι κύριες μάχες γίνονταν στο Ανατολικό μέτωπο όπου τη μέρα της απόβασης υπήρχαν πάνω από 3.110.000 ναζί και 6.820.000 ήρωες Σοβιετικοί.

Σήμερα οι Δυτικοί κάνουν το ίδιο λάθος που έκαναν παλιότερα κι οδηγηθήκαμε στο Β’ Παγκόσμιο. Βοηθάνε τους ναζί εγκληματίες. Ο Β’ Παγκόσμιος πχ θα είχε αποφευχθεί, αν οι Γάλλοι κινούνταν όπως έπρεπε, όταν ο Χίτλερ οχύρωνε τη Ρηνανία. Τον άφησαν για να χτυπήσει τους Κομμουνιστές και το πλήρωσαν.

Οι ναζί είναι αναξιόπιστοι. Είναι απάνθρωπα κτήνη χωρίς λογική. Θα χτυπήσουν όλους τους άλλους, είτε είναι Κομμουνιστές, είτε όχι. Οι μόνοι που μπορούν να τους σταματήσουν είναι οι Κομμουνιστές. Κι αυτό θα κάνουμε, όσες φορές κι αν χρειαστεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.