Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Η τελευταία εκδήλωση στον Βόλο για τις ευρωεκλογές Την Πέμπτη 6/6/2024 με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη

 



Η τελευταία εκδήλωση στον Βόλο 

για τις ευρωεκλογές

Την Πέμπτη 6/6/2024 με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη 


Ο Βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, διοργανώνει πολιτική εκδήλωση ενόψει των ευρωεκλογών την  Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στις 20:00 στο Volos Palace, με κεντρικό ομιλητή τον συντοπίτη μας, Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη. 

Η σημασία των ευρωεκλογών, η ψηφιακή διακυβέρνηση, η καθημερινότητα των πολιτών και το ψηφιακό κτηματολόγιο, είναι ορισμένα από τα θέματα αρμοδιότητάς του, στα οποία θα αναφερθεί ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. 

Σας περιμένουμε όλους. Οι ευρωεκλογές έχουν μεγάλη σημασία για την καθημερινότητά μας και την ζωή μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.