Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Ο Πολάκης καταγγέλλει σε ανάρτησή του ότι ο Αδωνις “παντελόνιασε πολλά εκατομμύρια από τη Νοβαρτις”, οι κρατικοί μηχανισμοί διώκουν μέλος του Ρουβίκωνα για “ανάρμοστη” κατ’ αυτούς Ιντερνετική τοποθέτηση.


Επειδή οι εποχές είναι περίεργες, και για να μην δημιουργηθεί καμιά παρανόηση, σας συνιστούμε αρχικά να διαβάσετε μια ανάρτηση που είχαμε κάνει με τίτλο “Κάποιες ξεκάθαρες κουβέντες για τον Π. Πολάκη“.

Να ξεκαθαρίσουμε επίσης ότι εμείς είμαστε της άποψης ότι δεν πρέπει να ποινικοποιούνται οι θέσεις που εκφράζονται στο διαδίκτυο. Και πολύ καλά κάνουν οι δικαστές που δεν κινούν ποινικές διαδικασίες ενάντια σε ιστοσελίδες που απειλούν με θάνατο τους

πολιτικούς τους αντιπάλους, ή ότι προσπέρασαν αδιάφορα την ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Σκαλούμπακας, (ο γιος του Παναγιώτη Σκαλούμπακα ενός ανθρωπόμορφου τέρατος, βασανιστή στο κολαστήριο της Μακρονήσου), γράφοντας στο λογαριασμό του στο twitter: «ότι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια»«Ξεχάστε τη Δεξιά που ξέρατε αυτή τη φορά θα γ@@@@ κομμουνιστικές κωλ@@@@@».

Οι φρονηματικές διώξεις μας επιστρέφουν σε σκοτεινές εποχές. Φυσικά η «δικαιοσύνη» τους, ταξικά λειτουργεί. Πυλώνας του συστήματος είναι και όσους θεωρεί αντιπάλους του, τους εξοντώνει.
Το να μην κρατάει όμως ούτε καν τα προσχήματα, όπως τώρα στην περίπτωση, του Γιώργου Καλαϊτζίδη είναι κάτι από παραπάνω προβληματικό.

Κι αυτό γιατί έχουμε μια ποινική δίωξη προθέσεων. Το μέλος του Ρουβίκωνα, αποκάλυψε κάποιους σχεδιασμούς της οργάνωσής του, στην περίπτωση που οι κατασταλτικοί μηχανισμοί θα επιχειρούσαν να εκκενώσουν τον χώρο τους, το Κ*ΒΟΞ που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Ρουβίκωνα. Είτε για να διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις, είτε για να αποτελεί σημείο συγκέντρωσης προϊόντων για πολίτες που τα έχουν ανάγκη, είτε οργανώνοντας δράσεις για να μην συγκαλυφθεί το κρατικό έγκλημα των Τεμπών.

Οι φρονηματικές διώξεις μας επιστρέφουν σε σκοτεινές εποχές. Φυσικά η «δικαιοσύνη» τους, ταξικά λειτουργεί. Πυλώνας του συστήματος είναι και όσους θεωρεί αντιπάλους του, τους εξοντώνει.

Αφού, λοιπόν, υπάρχει όση ευαισθησία εκ μέρους των κρατικών μηχανισμών για τις παρεμβάσεις χρηστών του διαδικτύου, ας μας εξηγήσουν γιατί αδιαφορούν όταν ένας βουλευτής του κοινοβουλίου τους, ο Παύλος Πολάκης, καταγγέλλει δημόσια συνάδελφό του, τον Αδωνι Γεωργιάδη, ότι χρησιμοποιεί το υπουργικό του πόστο για “ντιλαρισματα”, ενώ “παντελόνιασε πολλά εκατομμύρια από τη Νοβάρτις”. Υπάρχει κάποια εξήγηση;

Εγραψε συγκεκριμένα ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ: “Αν εγώ είχα πάρει μισό ευρώ θα με είχατε γδάρει. Εσυ παντελόνιασες πολλά εκατομμύρια από τη Νοβαρτις και ένας ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ σε αρχειοθέτησε (ΔΕΝ ΣΕ ΑΘΩΩΣΕ) Εσυ έχεις σταματήσει από δικαστική διερεύνηση υποθεσεις όπως του Κολομπανι που χρηματοδότησες ως υπουργος Αναπτυξης παρανόμως !! Εσυ συνεχίζεις τα ντιλαρισματα και σήμερα!!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger