Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ηλίθιοι «Ρεφορμιστές! Είσαστε όλοι σας μαλάκες! Κι από τα λάθη σας ξαναγεννιέται η δεξιά…»


Γράφει ο mitsos175

«Ρεφορμιστές! Είσαστε όλοι σας μαλάκες!
Κι από τα λάθη σας ξαναγεννιέται η δεξιά…»

Δε θα πω ψηφίστε ΚΚΕ, για να μην λέει αγαπητός σύντροφος, πως είμαι εισοδιστής. Μην το ψηφίζετε, αν δεν σας αρέσει. Ψηφίστε ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ό,τι άλλο θέλετε. Για όνομα της λογικής μην ψηφίζετε βλαμμένους και καθάρματα! Μην ψηφίζετε Κιναλήτες και Συριζαίους. Όσο είναι αυτοί, τόσο θα κυβερνούν οι φασίστες.

Μάτια έχετε και βλέπετε. Αντί να κάνουν αντιπολίτευση στην εγκληματική οργάνωση της ΝΔ, που έχει κάνει απίστευτο πλιάτσικο, σκοτώνονται πάλι μεταξύ τους! Όσο για το ΚΙΝΑΛ είναι τσόντα.
Βρε σεις του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έφυγε η Αχτσιόγλου και οι άλλοι; Θέλετε να μη μείνει άνθρωπος; Συνεχίστε έτσι! Εσείς δεν τον ψηφίσατε τον Κασσελάκη; Άμα δεν κάνει, διώξτε τον, αλλά σοβαρευτείτε επιτέλους!

Πιο 3%; Ούτε τρεις ψήφους (με το συμπάθιο δεν πρέπει να πάρετε) Δυο ψήφους να πάρουν, θα πλακωθούν μεταξύ τους!Αυτό δεν το έχω δει ξανά. Είναι ικανοί να ξεβρακωθούν δημόσια και βαράνε τον πισινό τους προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή! Είναι ψυχασθενείς δεν είναι πολιτικοί! Δεν έχουν καμία λογική τα όσα κάνουν! Πείτε μου εσείς, που ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εικόνα κόμματος αυτή; Ούτε νούμερο σε τσίρκο! Ευτυχώς δεν τους ψήφισα ποτέ. Θα ένιωθα πάρα πολύ άβολα. Λες και το κάνουν επίτηδες ν’ απογοητεύσουν τον κόσμο τους.

Αντί να κάνουν αντιπολίτευση, βρίσκουν αφορμές να τσακωθούν μεταξύ τους! Τι διάολο; Αν δεν ήταν αξιωματική αντιπολίτευση, θα τους είχα χεσμένους. Αλλά βοηθάνε στον εκφασισμό και τη ληστεία που κάνει ο Μητσοτάκης. Γιατί, όταν βλέπει τέτοια ο ψηφοφόρος, τι λέτε πως θα γίνει στις εκλογές;
Για τον Κασσελάκη είπα πως είναι δεξιός. Τόσο δεξιός όσο ο χουντικούλης και το δεκανίκι, ο Ανδρουλάκης.

«Ό,τι πει η μαμά Αμερική». Βγήκε και είπε υπέρ του Ρώσου ναζί! Μάθε πρώτα, ρε φίλε, τι ήταν ο Ναβάλνι και μετά πες. Ένα κάθαρμα ήταν, ένα ναζίδι, που ήθελε να κάνει εθνοκάθαρση! Ένας απατεώνας! Καλά έκανε και ψόφησε! Όποιος και να το έκανε, μας απάλλαξε από ένα εγκληματία. Για φανταστείτε ναζί με πυρηνικά…

Το ΝΑΤΟ θα πει οτιδήποτε εναντίον των αντιπάλων του. Το ζόμπι του Λευκού Οίκου βλέπει την πλάτη του Τραμπάκουλα και μοιράζει σανό στους καουμπόηδες. Να στείλει κι άλλα λεφτά στην Ουκρανία. Όσο αλήθεια ήταν πως τάχα πέθανε ο Κιμ, άλλο τόσο και περισσότερο ήταν πως ο Ρώσος εγκληματίας – πράκτορας της CIA ήταν καλός. Για να ξέρετε, συμφέρει να έχεις ζωντανό και στη φυλακή οποιοδήποτε αντίπαλο, παρά να μπει στη θέση του άλλος εκτός φυλακής. Σκεφτείτε λίγο. Γιατί πχ δεν σκότωσαν τον Οτσαλάν οι Τούρκοι; Γιατί ο επόμενος ηγέτης του PKK θα ήταν έξω και θα τους άλλαζε τα φώτα!

Πίσω στους πανίβλακες. Προφανώς ο Κασσελάκης δεν κάνει για τίποτα. Αλλά ποιος κάνει από δαύτους; Ποιος; Αν ο Τσίπρας δεν έκανε αυτά που έκανε με το δημοψήφισμα και τους ψεκασμένους, θα είχε τη συμπάθειά μου! Να περιτριγυρίζεσαι από τόσους μαλάκες και να κυβερνάς; Διαλύστε το μανάρια μου! Μην παίρνετε στο λαιμό σας τον κοσμάκη, είναι κρίμα. Έτσι κι αλλιώς εκτός Βουλής θα βρεθείτε όλοι τέτοια ζωντόβολα που είστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger