Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Ταξιδέψτε μέχρι να αντικρίσετε το πιο πράσινο νησί του Αιγαίου

 


Η Σκόπελος είναι το πιο πράσινο νησί στην Ελλάδα. Εδώ, όπου το πράσινο των πεύκων και των πυκνών δασών σμίγει με το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού δημιουργώντας μία εικόνα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, ο επισκέπτης θα βρεθεί,σε ένα μικρό παράδεισο στην καρδιά της Ελλάδας.Εκτός από την χώρα της Σκοπέλου,αξίζει να επισκεφτεί κανείς και τους άλλους οικισμούς του νησιού τη Γλώσσα,το παλιό Κλήμα και το Έλιος.

Ο δήμος Σκοπέλου,φιλοδοξεί να αυξήσει τον τουρισμό και να προβάλλει τις ομορφιές του νησιού. Με τίτλο «Σκόπελος, μια νέα εμπειρία διακοπών αποκαλύπτεται»δημιούργησε βίντεο και εστιάζει στα γαλαζοπράσινα νερά, τους γραφικούς οικισμούς, τις περιπέτειες των πειρατών, τους γάμους και τις ιστορίες αγάπης που θυμίζουν Mamma Mia, τα θαλάσσια σπορ, τα ιστορικά μοναστήρια, τον πολιτισμό, τη διασκέδαση και την ελληνική μουσική, τις δραστηριότητες και τις καταδύσεις στο εντυπωσιακό ναυάγιο «Χριστόφορος».

Από τον Δήμο Σκοπέλου έχει ολοκληρωθεί μελέτη για το έργο σηματοδότησης και βελτίωσης της πρόσβασης, σε περιπατητικές διαδρομές συνολικού μήκους περίπου 70χλμ. Οι νέες διαδρομές θα διασχίζουν ένα μεγάλο μέρος του νησιού και θα συνδυάζουν, γραφικά χωριά, μοναστήρια, εκκλησάκια, ειδυλλιακά τοπία, δάση, δαντελωτές ακτές.

 θα δρομολογηθεί από τον Δήμο, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση από την αρχή, τεσσάρων νέων διαδρομών για ποδήλατα βουνού και θα εξασφαλιστεί η προσβασιμότητα σε όλες τις ηλικίες χωρίς περιορισμούς, ώστε οικογένειες, παρέες και άτομα με μικρή ή μεγάλη εμπειρία να μπορούν να απολαύσουν την ορεινή ποδηλασία.

Ήδη οι Βρετανοί ταξιδιώτες σημειώνουν υψηλό ρυθμό κρατήσεων. Εξίσου σημαντική είναι η ανταπόκριση από Σκανδιναβία, Ολλανδία, Τσεχία, ενώ φέτος για πρώτη φορά θα υπάρχει πτήση και από Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger