Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα από τον Δήμο Σκοπέλου!

 


Την ξεχωριστή ομαδική έκθεση φωτογραφίας “#Μy_Skopelos” θα παρουσιάσει προσεχώς η ομάδα Greek Instagramers Events. Η έκθεση διοργανώνεται από τους Greek Instagramers Events με την ενεργό στήριξη του Δήμου Σκοπέλου, φιλοξενείται στο δημοφιλές Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (www.serafio.gr), εγκαινιάζεται την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 19:00 και θα διαρκέσει 10 ημέρες. 


Η έκθεση αποτελεί μια φωτογραφική περιπλάνηση στα τοπία, τους ανθρώπους, τα χρώματα και τις στιγμές που συνθέτουν τη μοναδικότητα της Σκοπέλου. Στην έκθεση συμμετέχουν 30 ταλαντούχοι φωτογράφοι, οι οποίοι καταθέτουν τη προσωπική τους δημιουργική ματιά και μέσα από τις ποικιλόμορφες καλλιτεχνικές τους προσεγγίσεις θα «ταξιδέψουν» το κοινό της Αθήνας στο καταπράσινο νησί του Mamma Mia με τις μοναδικές ομορφιές του. 


Οι φωτογραφίες της έκθεσης προέκυψαν από το φωτογραφικό Project "#My_Skopelos" που διοργάνωσε το καλοκαίρι του 2021 ο Δήμος Σκοπέλου σε συνεργασία με την ομάδα Greek Instagramers Events. Τριάντα φωτογράφοι φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στο νησί για τρεις ημέρες με σκοπό να εξερευνήσουν τις ξεχωριστές του ομορφιές και να τις αναδείξουν μέσα από τις φωτογραφίες τους. Έκτοτε μαγευτικές εικόνες της Σκοπέλου έχουν «πλημμυρίσει» το instragram προκαλώντας χιλιάδες likes από Έλληνες και ταξιδιώτες του εξωτερικού. 


«Οι ενέργειες προβολής του Δήμου Σκοπέλου και της Επιτροπής Τουρισμού έχουν συνοχή και συνέχεια και αντανακλούν μια στρατηγική που «χτίζουμε» συστηματικά τα τελευταία χρόνια με τη βοήθεια ειδικών. Η Σκόπελος όλη είναι μια εικόνα που μένει για πάντα αξέχαστη στο μυαλό όσων την επισκέπτονται. Αυτή την εικόνα επιδιώκουμε με διαφορετικούς πρωτότυπους τρόπους να προβάλλουμε σε κάθε ευκαιρία», αναφέρει χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Ιωάννα Ευσταθίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger