Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Λεωφορείο με προσκόπους από τη Σκόπελο πήρε φωτιά στον Μπράλο



Λεωφορείο με προσκόπους από τον Βόλο πήρε φωτιά στον Μπράλο. Το τουριστικό λεωφορείο έγινε παρανάλωμα του πυρός. Μετέφερε ομάδα προσκόπων από τον Βόλο, την Καρδίτσα και τη Σκόπελο, στο Αγρίνιο. Τα παιδιά και οι συνοδοί αποβιβάστηκαν εγκαίρως από το όχημα και δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο. Η ψυχραιμία του οδηγού και η έγκαιρη παρέμβαση των αρχών είχαν ως αποτέλεσμα να αποσοβηθούν τα χειρότερα.

Ο συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία σήμανε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης για φωτιά σε λεωφορείο με δεκάδες προσκόπους στον Μπράλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το λεωφορείο εκινείταο στο ρεύμα προς τον Μπράλο και τη στιγμή που βρισκόταν στο ύψος του Μοναστηριού της Δαμάστας, κάτω από άγνωστο λόγο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Πρόκειται για τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε ομάδα προσκόπων και είχε ξεκινήσει από τον Βόλο με κατεύθυνση το Αγρίνιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες περιγραφές, το λεωφορείο γέμισε ξαφνικά με πυκνούς μαύρους καπνούς, ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου και μέσα σε λίγα λεπτά εκκενώθηκε από τους επιβάτες, καθώς οι πρόσκοποι μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο μακριά από το φλεγόμενο λεωφορείο.

Η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση και επί τόπου έφτασαν 5 πυροσβεστικά οχήματα. Οι φλόγες κύκλωσαν όλο το λεωφορείο το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

https://www.taxydromos.gr/Topika/449237-to-swma-ellhnwn-proskopwn-gia-th-fwtia-se-lewforeio-ston-mpralo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger