Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Να οργανώσουμε την αντίσταση μας για να μην περάσει η νέα συμφορά σε ανθρώπους της τάξης μας, οι οποίοι κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα!

 


Αυτή την στιγμή ελάχιστη σημασία έχει να κάνουμε αναφορά στο γεγονός ότι το εφιαλτικό σκηνικό χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά να μείνουν χωρίς ρεύμα -εξ αιτίας των αστρονομικών λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας- αρχίζει να εφαρμόζεται. 

Οπως γράφαμε και σε περασμένη ανάρτησή μας από σήμερα μόνο στην Αττική θα δίνονται καθημερινά περισσότερες από 500 εντολές για διακοπή ηλεκτροδότησης. Παρόμοια κατάσταση θα υπάρξει σε όλη την Ελλάδα.

Οκ, να καυτηριάζουμε την ανάλγητη πολιτική του αστικού πολιτικού προσωπικού. Να δώσουμε επίσης τα εύσημα μας στον Μ. Ταμήλο που έβλεπε πολύ μακριά ...  

Θυμάστε τον πρώην νεοδημοκράτη βουλευτή Τρικάλων να μας λέει ευθαρσώς ότι το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό καλώντας μας, και αν δεν μπορούμε να το πληρώσουμε, να ζήσουμε με λάμπες, όπως συνέβαινε στις αρχές του περασμένου αιώνα; Ε, προς αυτή την κατεύθυνση μας οδηγούν σήμερα οι "άριστοι" του "επιτελικού κράτους".


Αλλο όμως είναι το επιτακτικό ζήτημα όμως σήμερα. Οπως λέει η ρήση "λόγια δίχως πράξεις, είναι όπλο χωρίς σφαίρες". Και σήμερα δεν αρκούν τα καταγγελτικά λόγια. Πρέπει άμεσα κάποια συλλογικότητα του χώρου, απ' αυτές που δεν έχουν σαν ευαγγέλιο τους την αστική νομιμότητα να καλέσει σε μια πλατιά σύσκεψη όλες τις αντιεξουσιαστικές και αναρχικές συλλογικότητες για να συζητήσουμε και να βρούμε μορφές πάλης για να μην αφήσουμε να περάσει κι αυτή η συμφορά με θύματα ανθρώπους της τάξης μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger