Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Ξεφτιλίκια

 

Του Β.

Θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι κακώς έχουν αποδώσει τον χαρακτηρισμό του γκαντέμη στον πρωθυπουργό. "Αστρο" έχει ο Μητσοτάκης.  Εκεί που αυτός και το κόμμα του είναι στην γωνιά μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι εμφορούνται από το DNA της παραδοσιακής δεξιάς, όπως ακούσαμε από την "Ελληνοφρένεια", παρουσιάζονται οι αβάντες του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε φαινόμενα αλληλοσπαραγμού, η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη να βυθίζει το ΚΚΕ, στην ανυποληψία.  

 Ο βουλευτής Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, ισχυρίστηκε από το βήμα της Βουλής ότι «είμαστε αναγκασμένοι να το αποδεχτούμε το πόρισμα της Δικαιοσύνης (για το σκάνδαλο Novartis) γιατί και με όσες υπάρχουν αμφισβητήσεις δεν μπορούμε να το αρνηθούμε», ενώ ευχήθηκε την αθώωση του Ανδρέα Λοβέρδου. Δηλώσεις που αποτελούν βούτυρο στο ψωμί της Ν.Δ., και αναπαράγονται απ' όλες τις δεξιές ιστοσελίδες.

Ταυτόχρονα κάποιοι χρήστες του διαδικτύου απομόνωσαν ένα απόσπασμα από τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε χτες η Λιάνα Κανέλη, και το οποίο έχει δεκάδες χιλιάδες θεάσεις (Ολόκληρη υπάρχει εδώ), Σ' αυτό όταν η καλεσμένη της εκπομπής κλήθηκε να σχολιάσει την παραίτηση Λιβανού και τη διαγραφή από τη ΝΔ του Π. Δούκα, δημάρχου Σπάρτης, η βουλευτής έριξε την μπάλα στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας τον παρουσιαστή της εκπομπής ουσιαστικά να την ειρωνευτεί και τους χρήστες του twitter  να σχολιάζουν επικριτικά το ΜΜΕ.  . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger