Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Αυτό που γίνεται με την Ουκρανία θα ήταν ανέκδοτο, αν δεν υπήρχε κίνδυνος πολέμου και μάλιστα πυρηνικού.

 

Γράφει ο mitsos175

ΗΠΑ σε Ρωσία: Θα επιτεθείτε!

Ρώσοι: Μα δε θα επιτεθούμε!

ΗΠΑ: Πάψτε ρε, ξέρετε εσείς και δεν ξέρουμε εμείς; Θα επιτεθείτε λέμε!

Ρωσία: Δε θέλουμε!

ΗΠΑ: Θέλετε!

Τι να τους πεις; Δεν υπάρχει! Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι τρολλ!

Τι ζούμε και το σπουδαιότερο, ακόμα ζούμε, «είμαστε ακόμα ζωντανοί» που λέει και το τραγούδι! Από τύχη; Υπάρχει Θεός της Κωμωδίας, που λέει ο προφήτης, και σπάει πλάκα;

Ρε μαλάκες Αμερικάνοι, έναν θείο μου, που ζούσε στην κοσμάρα του, τον πήγαμε σε γιατρό. Γιατί αφήνετε έτσι τον Πρόεδρο σας;

Μαλάκυνση και πυρηνικά είναι κακός συνδυασμός, πολύ επικίνδυνος. Χειρότερα από κορωνοϊό.

Πήξαμε στους ηλίθιους. Ό,τι βλαμμένο υπάρχει, το βάζουμε και κυβερνάει! Σαν να δώσεις σε μαϊμού οπλοπολυβόλο. Όσο κι αν φαίνεται αστείο, θα κλάψεις, αν πας και το κάνεις. Θα τη φας τη σφαίρα και δε θα φταίει μόνο η μαϊμού.

Έχουμε τη μαϊμού του Λευκού Οίκου να χορεύει το χορό του κάθε ναζί πλουσίου. Εκεί που χορεύει, θα πατήσει κατά λάθος το κουμπί των πυρηνικών και θα γίνουμε στάχτη.

Έχουμε και το δικό μας τον γκαντέμη. Φιμώστε τον μην πει τίποτα για Παγκόσμια Ειρήνη. Μόλις βγούμε από τα σπίτια μας, να τρέχουμε σε καταφύγια!

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι για δέσιμο κι αυτός της Ουκρανίας για φυλακή. Ούτε υπέρ του Πούτιν είμαι, αυτός εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Ρώσων ολιγαρχών, αλλά δεν το έχει χάσει ακόμα.

Ότι θα έφτανα στο σημείο να πω «καλύτερα να έβγαινε ο ανισσόροπος Τράμπ, παρά αυτός ο παρανοϊκός», δεν το περίμενα! Περίμενα πως θα είναι μαλάκας, αλλά όχι σε βαθμό Μπουμπούκου. Θα μας κάψει όλους!

Φυσικά κάνει ό,τι κάνει, επειδή τα έκανε σκατά σε Οικονομία και πανδημία. Χώρια ο διασυρμός στο Αφγανιστάν. Ίδρυσε την Αεροπορία των Ταλιμπάν! Κανονικά οι Ταλιμπάν πρέπει να τον ανακηρύξουν μέγα ευεργέτη τους.

Θέλει λοιπόν μια νίκη. Για να αξίζει η νίκη, για να τραβήξει την προσοχή των Αμερικανικών βοδιών που ψηφίζουν, κάνει τα χατίρια του Ουκρανού ναζί. Δημιουργεί κρίση!

Ο Μακιαβέλι τα έγραψε αυτά, αλλά όταν τα έγραφε, δεν υπήρχαν πυρηνικά. Αλλιώς θα είχε υποσημείωση. Το να παίζει με το πουλί του ο Μπάιντεν στην ηλικία του είναι κακό για τον ίδιο. Το να παίζει όμως με μια πυρηνική δύναμη είναι καταστροφή για όλους.

Το ξαναλέω, μαζέψτε το ζόμπι. Πριν είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger