Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Η πρώτη φορά που ο Μπογδάνος δεν λέει μαλακίες!

 


Γελάσαμε με την καρδιά μας με το σπαρακτικό "κλάμα" που έριξε από το βήμα της Βουλής ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο λόγος ήταν -σύμφωνα με τον ίδιο- ότι τα τηλεοπτικά κανάλια με εντολή της κυβέρνησης τον έριξαν κουβά.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα απολαύσαμε την ομιλία του, που σκεφτήκαμε ότι αν ήταν γατόνια τα πρόσωπα που είναι στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να πάρουν την παρέμβαση του πρώην βουλευτή του κυβερνητικού κόμματος και να την κάνουν διαφημιστικό σποτάκι. 

Απασφάλισε σε τέτοιο βαθμό ο αυτοαποκαλούμενος "διανοούμενος" που κάποια σημεία της ομιλία του δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να τα συνυπογράψουμε ειδικά την αναφορά του για την "ολοκληρωτική κυριαρχία της κυβέρνησης στο τοπίο των ΜΜΕ και την σκανδαλώδη εύνοια που έχει από κανάλια,  εφημερίδας σάιτ".

Αξίζει να παραθέσουμε ένα απόσπασμα από την ομιλία Μπογδάνου: 

Διαπλοκή υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει διότι τα οικονομικά συμφέροντα, το κράτος και τα ΜΜΕ  αλληλεξαρτώνται, η δε επιτυχία της κυβέρνησης στον έλεγχο των Μέσων οφείλεται σε μια άοκνη και πολυδιάστατη στρατηγική που επιτελικά εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο και όχι στην λίστα Πέτσα.  

Να το πω πιο απλά με ένα παράδειγμα. Δεν είναι λόγω λίστας Πέτσα που από την μέρα που διαγράφηκα από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, πέντε μήνες τώρα, δεν με έχει καλέσει ούτε μία φορά ένα κανάλι ενώ πιο πριν με καλούσαν και 2 και 3 φορές την εβδομάδα. Ούτε επί ΣΥΡΙΖΑ δεν γινόταν αυτά. ..

Μήπως όμως η εξαφάνισή μου από την τηλεόραση  συνδέεται με το "Μένουμε Σπίτι"; Οχι. Εδώ μιλάμε για ένα σύστημα βαθύτερο, ευρύτερο, αυτοποιημένο τόσο, που ορισμένες φορές χρειάζεται  παρέμβαση για να μην το παρακάνει για να μην εκθέτει ουσιαστικά τους εντολείς του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger