Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Αντιιμπεριαλιστική- Αντιπολεμική- Αντιφασιστική- Διεθνιστική Συγκέντρωση Σάββατο 19/02/ 12:00

 

Πολιτικός Χώρος ''Ηλέκτρα Αποστόλου''

70 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΤΟ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΟΥΝΤΕΣ-ΠΟΛΕΜΟΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ-ΠΟΛΕΜΟ-ΦΑΣΙΣΜΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ 

 Οι δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας Παναγιωτόπουλου πως θα χύσουμε το αίμα μας μαζί με τους Αμερικάνους επιβεβαιώνονται κατά το ήμισυ. Προς το παρόν δεν χύνουμε το αίμα μας μαζί με τους Αμερικάνους φαντάρους, αλλά Έλληνες ομογενείς στα σύνορα Δυτικής-Ανατολικής Ουκρανίας δολοφονούνται από τις στρατιωτικές φασιστικές δυνάμεις της Δυτικής Ουκρανίας που βρίσκονται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τα συμφέροντα του αμερικανονατοϊκού ιμπεριαλιστικού στρατοπέδου.

Η στρατηγική περικύκλωση του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού απέναντι στην Ρωσία πραγματοποιείται μέσα στο πλαίσιο όξυνσης των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων και ανταγωνισμών που επιστρέφουν δριμύτερες και σε πιο έντονο βαθμό, με λάφυρο την μετατροπή της Ουκρανίας σε προκεχωρημένο φυλάκιο του Ν.Α.Τ.Ο με στόχο την επιτυχή έκβαση της παραπάνω στρατηγικής. 

70 χρόνια από την ένταξη της χώρας στο Ν.ΑΤ.Ο ο εργαζόμενος λαός του τόπου μας δεν έχει κερδίσει τίποτα. 

Οι Ναπάλμ των αμερικάνων φονιάδων των λαών στον Γράμμο και το Βίτσι, ο πόλεμος της Κορέας, η Σομαλία, το Αφγανιστάν, η Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, η Λιβύη, η Συρία, κάθε πόλεμος για το ξαναμοίρασμα του κόσμου που έχει εξαπολύσει η δολοφονική Νατοϊκή Συμμαχία και που εξαιτίας της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης σε οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο βρισκόμαστε συνέταιροι, έχει σπείρει φτώχεια, εξαθλίωση, θάνατο και προσφυγιά στους λαούς ολόκληρου του κόσμου.

Η επαίσχυντη ελληνοαμερικανική συμφωνία για νέες βάσεις θανάτου και πολέμου στον τόπο μας και η παραχώρηση ακόμη περισσότερων εδαφών και πλουτοπαραγωγικών πηγών στην θανατηφόρα πολεμική μηχανή του αμερικανονατοϊκού ιμπεριαλισμού, σε ένα πλαίσιο που γίνεται ακόμη πιο επιθετικός για να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία του σε παγκόσμιο επίπεδο, πρέπει να αποτελεί πρόκληση και αιτία δυναμικής λαϊκής αντίστασης για τον εργαζόμενο λαό.

Η κατάσταση στην Ουκρανία βρίσκεται σε οριακό σημείο. Η χρήση της βάσης της Αλεξανδρούπολης για μεταφορά πολεμικού υλικού και ανθρώπινου δυναμικού θέτει την χώρα μας στην δίνη μιας επικίνδυνης για τους λαούς πολεμικής σύρραξης και αντιπαράθεσης.

Τα τσιράκια των αμερικάνων φονιάδων των λαών σέρνουν το λαό μας σε ακόμη μια τραγωδία. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. 

Καλούμε το σύνολο των δυνάμεων του ταξικού- λαϊκού- αντιφασιστικού- αντι ιμπεριαλιστικού-αντιπολεμικού κινήματος να βρεθούμε ενιαία, μαζικά, οργανωμένα και δυναμικά στο δρόμο του αγώνα, να βάλουμε φραγμό στο πόλεμο, να απαιτήσουμε να αποχωρήσουν τα αμερικανονατοϊκά στρατεύματα από την Ουκρανία. 

Καλούμε το σύνολο του εργαζόμενου λαού να συναντηθούμε στον δρόμο του αγώνα και να βάλουμε φραγμό στην δολοφονική μηχανή του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αναμονής. 

Αντιιμπεριαλιστική- Αντιπολεμική- Αντιφασιστική- Διεθνιστική Συγκέντρωση Σάββατο 19/02/ 12:00 Μετρό Ευαγγελισμός και διαδήλωση στην πρεσβεία των Φονιάδων των Λαών Αμερικάνων. 

ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ 

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ 

ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΑΤΟ-Ε.Ε. 

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ 

Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger