Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Αν τους δέρναμε πέρυσι, σήμερα θα είχαμε γλυτώσει από τους δεξιούς τσαρλατάνους

 

Γράφει ο mitsos175

Πριν από όλα η αυτοκριτική: Είμαι μαλάκας, γιατί εμβολιάστηκα! Δυο δόσεις, δυο φορές μαλάκας! Δε θα τριτώσει όμως. Δεν το λέω εγώ, μας λέει μαλάκες όλους εμάς που εμβολιαστήκαμε, ο Βασιλακόπουλος!

«Τα εμβόλια λέγαμε ότι θα κρατάνε 9 με 12 μήνα και κρατάνε λιγότερο απ’ ό,τι ελπίζαμε γιατί το εμβόλιο βγήκε και άλλο κορωνοϊό και τώρα έχουμε άλλο»!!!

Εισαγγελέα, δεν είμαι μόνο εγώ μαλάκας. Αφού δεν κάνεις τα δέοντα μετά από τέτοια δήλωση, τι είσαι; Υπναράς;

Εμβόλιο: Προκαλεί ανοσία, δηλαδή δεν κολλάς ξανά! Βέβαια δεν υπάρχει εμβόλιο για όλους τους ιούς. Υποτίθεται όμως πως με αυτά που μας τσίμπησαν, έχουμε ανοσία στον κορονοϊό. Αν όχι, ΓΙΑΤΙ;

Έρχεται λοιπόν ο Βασιλακόπουλος και παραδέχεται πως δεν κάναμε τα σωστά εμβόλια! Αν δεν πάει κάποιος φυλακή μετά από αυτό, γαμιέστε άπαντες!

Ποιος θα πάει φυλακή;

Αυτός που έφερε τα λάθος εμβόλια;

Αυτοί που τα διαφήμιζαν;

Μήπως ο ίδιος ο Βασιλακόπουλος αν λέει ψέματα;

Δεν μπορεί να περάσει έτσι αυτό.

Μετά γιατί υπάρχουν αρνητές; Μόλις έγινα! Να κάνω κι άλλη δόση από κάτι που ξέρω ότι δεν πιάνει; Γιατί λοιπόν να εμβολιαστούμε, αν δεν πιάνουν τον ιό; Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα; Απαιτούμε εξηγήσεις.

Μήπως έχουν δίκιο οι καχύποπτοι; Έχουν! Συμφώνα με το Βασιλακόπουλο 100%! Για πείτε μας, γιατί κάναμε μάπα εμβόλιο; Αυτό δεν είναι απλά σκάνδαλο, είναι μαζική δολοφονία. Ή ο Βασιλακόπουλος πάει μέσα ως ψεύτης, ή οι άλλοι. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην δήθεν δικαιοσύνη, αλλιώς θα τους πήγαινα γαμιώντας! Έκανα δυο δόσεις, μου λένε «κάνε τρίτη» και δεν πιάνουν τον ιό; Τοίχο - τοίχο μη σας πετύχω!

Γιατί δε βγάζουν νέο εμβόλιο που πιάνει αυτόν το ιό; Γιατί δεν δίνουν τα φάρμακα έστω;

Κι έχεις τα καθάρματα να λένε πως δεν χρειάζονται ΜΕΘ! Ενώ περιπολικά ε;

Πως αποφασίζουν οι γιατροί ποιοι θα μπουν στις εντατικές! Να αποφασίζουν οι τοπικές της ΝΔ; Οι πολιτικοί όχι οι γιατροί.

Άλλωστε οι νονοί της ΝΔ αποφάσισαν το ξεκλήρισμα μας. Η ΔΑΠ λοιμωξιολόγων τους έκανε πλάτες.

Έχουν ένσημο στη μύτη μωρέ τα παιδιά. Έτσι εξηγείται ο Πινόκιο. Παιδί ήταν κι αυτός.

Πόσα παιδιά κόλλησαν κορωνοϊό; 147.000 περίπου! Πήγαν περίπτερο το βράδυ ή σχολείο το πρωί; Ξύλο που θέλουν ορισμένοι. Όχι, εδώ, δεν καταδικάζω καμία βία. Γιατί η μεγαλύτερη βία είναι αυτό που κάνουν καθημερινά οι εγκληματίες της ΝΔ.

Αν τους δέρναμε πέρυσι, σήμερα θα είχαμε γλυτώσει από τους δεξιούς τσαρλατάνους. Αν μάλιστα έφερναν τα μονοκλωνικά για όλους, θα γλυτώναμε και τόσες ζωές. Θα τους αφήσουμε να μας ξεκάνουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger