Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Παραλογισμός και ακραία κυβερνητική υποκρισία. - Οι μισοί μπάτσοι ανεμβολίαστοι αλλά γι' αυτούς δεν μιλάει κανένας!

 


Αυτό που έρχεται σήμερα στην δημοσιότητα μέσα από ένα ρεπορτάζ που υπογράφει ο Γιάννης Σουλιώτης στην εφημερίδα "Καθημερινή" μπορεί να χαρακτηριστεί και ο ορισμός του παράλογου. 

Ο δημοσιογράφος επικαλούμενος αστυνομικές πηγές μας γνωστοποιεί ότι το ποσοστό του εμβολιασμένου αστυνομικού προσωπικού  στην Αττική, ανέρχεται μόλις το 53% ενώ στη Θεσσαλονίκη το αντίστοιχο ποσοστό φτάνει το 54%. 

Μάλιστα, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα σε αστυνομικές υπηρεσίες πρώτης γραμμής, όπως π.χ. η Αμεση Δράση (ΔΙ.ΑΣ., περιπολικά κ.λπ.) το ποσοστό είναι ακόμα χαμηλότερο καθώς, όπως εξηγούν οι επιτελείς του Σώματος, εκεί υπηρετούν κυρίως νεαρότερης ηλικίας άτομα, που θεωρούν ότι η πανδημία δεν συνιστά πραγματική απειλή γι’ αυτά.

Και άντε να προσπεράσουμε την κυβερνητική υποκρισία και τους εκβιασμούς του Πέτσα ότι θα στερείτε τον μισθό του όποιος/α δεν εμβολιάζεται. Εδώ παρακολουθούμε απίστευτες σουρεαλιστικές καταστάσεις. Αν παράδειγμα είσαι επιχειρηματίας στον χώρο της διασκέδασης ή της εστίασης, θα έρχεται ο μπάτσος, πιθανότητα ανεμβολίαστος και αν εντοπίσει ότι δεν έχεις κάνει αποτελεσματικό έλεγχο και έχεις πελάτες ανεμβολίαστους, θα σου επιβάλλει κυρώσεις!

Μιλάμε για κωμωδία που θα την ζήλευαν και οι σεναριογράφοι του Δελφινάριου! Απειλούν και εκβιάζουν τον κόσμο για να εμβολιαστεί και τα "όργανα της τάξης" τους "γράφουν" κανονικά! Παραλογισμός και ακραία κυβερνητική υποκρισία. 

Και κάτι τελευταίο. Οπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης οι υγειονομικοί που δεν θα εμβολιαστούν άμεσα από την 1η Σεπτεμβρίου θα τεθούν σε αναστολή καθηκόντων και εκτός απ' αυτό θα κληθούν να επιστρέψουν χρήματα "ως αχρεωστήτως καταβληθέντα". Γιατί κάτι ανάλογο δεν το επιβάλλει στους παπάδες και στους μπάτσους αφού κι αυτοί δημόσιοι υπάλληλοι  είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger