Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Κι η ανοσία της Τίμιας Ζώνης;

 

 
Γράφει ο mitsos175

 «Στο νοσοκομείο ο Εφραίμ του Βατοπεδίου με COVID-19. Κανονικά έπρεπε να τον αφήσουν στην προστασία του θεού…»

«Ο αρνητής εμβολίου Εφραίμ θα κατσικωθεί σε κρεβάτι που το έχει ανάγκη άλλος συνάνθρωπος μας. Αρνητής μέχρι να νοσήσει μετά πρώτος πρώτος νοσηλεύεται. Να καθίσει στο κελί του να προσευχηθεί».

«Ο αρνητής του εμβολίου Εφραίμ ο βατοπεδινός, ναι αυτός με τη Βιστωνίδα και τα φιλέτα, πήγε ελικοπτεράτος και κατσικώθηκε στο θαυματουργό κρεβάτι του «Ευαγγελισμός». Στη ιερή πτέρυγα δηλαδή, εκεί που τους λιβανίζουν με μονοκλωνικά και γίνονται καλά».

«Με αεροδιακομιδή στην Αθήνα ο μη εμβολιασμένος ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ. Εσείς Ιθαγενείς μου τι άλλα νέα;»

Mα καλά, αυτός πριν μέρες έλεγε πως «χάρη στην Τίμια Ζώνη της Θεοτόκου δεν υπήρξαν κρούσματα κορονοϊού»! Κι η ανοσία της Τίμιας Ζώνης; Μήπως ήταν μιας δόσης; Μήπως τέλειωσε; Μήπως μας δούλευε ο αθώος Βατοπεδινός; Αυτά με τον «άγιο».

Στο μεταξύ κάντε μας μια χάρη στο όνομα της Ιατρικής. Και της λογικής. Κλείστε το Χαρδαλιά στο Δαφνί και αρχίστε του θεραπεία. Αυτός ο παραλογισμός πρέπει να τελειώσει. Τι σχέση έχει η μουσική με τον ιό; Την ίδια που είχε το περίπτερο μετά τις 12! Καμία!

Στην «Ανασκόπηση» μας θύμισαν πως πριν λίγους μήνες θεωρούσαν επικίνδυνες τις πλατείες, είχαν βγάλει και σποτ. Τώρα πανηγυρίζουν που θα κυκλοφορούν τουρίστες. Ο ξένος όμως έρχεται να ακούσει και μουσική. 
Αυτός θα ακούει, εμείς θα βουλώνουμε τ’ αυτιά μας;

Βέβαια όταν υπάρχουν τραγούδια σαν του Μιθριδάτη όχι μόνο μουσική απαγορεύσεις αλλά και ομιλία! Φασισμός και Λογοκρισία; Κόμπλεξ και Βλακεία; Συνδυασμός! Όπως ακριβώς την προηγούμενη χούντα. Που η πατρίς κινδύνευε αν άκουγες τραγούδια όπως το «Μ' αεροπλάνα και βαπόρια»!
Δεν κινδύνευε από κάτι πραξικοπήματα στην Κύπρο που έδωσαν αφορμή στους Τούρκους να εισβάλουν! Από τραγούδια!

«Μ' αεροπλάνα και βαπόρια
Και με τουρίστες Γερμανούς
Τριγυρνάνε και κολλάνε
Όμως εσύ δε το ακούς.

Δεν πρέπει λεν να τραγουδάμε
με φωνές στις ψησταριές
ούτε το σεξ στις πυλωτές
κι οι παπαγάλοι που μασάνε
όλο μας λένε παπαριές»

Ολοφάνερα ο ιός είναι μουσικόφιλος! Μόνο όσους τραγουδάνε κολλάει. Να μην το ξέρουμε τόσο καιρό. Ποιος ακριβώς «επιστήμονας» βάζει την υπογραφή του σ’ αυτό; Απόρρητο και ακαταδίωκτο ε; Νομίζουν ακαταδίωκτο. Έτσι πίστευε κι ο Παπαδόπουλος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger