Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Ψώνισε από σβέρκο ..

  

Του Γ. Γ.

Το πιο πιθανόν είναι ότι θα προσπερνούσατε εντελώς αδιάφορα την "χορηγούμενη" -την πληρωμένη δηλαδή- που έχει κάνει ένας αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος και η οποία τιτλοφορείται: "Φώτης Καρύδας: Συνέντευξη  με την Σοφία Βούλτεψη για το Μεταναστευτικό".

Και φυσικά πολύ καλά θα κάνατε, αφού η Σ. Βούλτεψη είναι ένα απ' την πληθώρα, γραφικών, ανεκδιήγητών αλλά και επικίνδυνων ατόμων, που ο "σοφός" ελληνικός λαός τους ανέθεσε με την ψήφο του, να καθορίζουν τις τύχες μας.

Αλλο είναι όμως το θέμα της ανάρτησής μας. Γνωρίζεται ποιος είναι ο "δημοσιογράφος" που πληρώνει για να προβάλλει την "επαγγελματική του επιτυχία"; Αν όχι να σας θυμίσουμε εμείς. Ο κ. Φώτης Καρύδας έχει προσληφθεί και αμείβεται από το Μέγαρο Μαζίμου,.

Τι έργο θα επιτελεί; Μας το λέει δημοσίευμα εφημερίδας:  "Αρμοδιότητα του θα είναι να προωθεί στα μέσα ενημέρωσης ειδήσεις και παραπολιτικά που αφορούν το lifestyle της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη".

Τώρα που το κυβερνητικό επικοινωνιακό επιτελείο εκτίμησε ότι η υπέρλαμπρη, πρέπει να μείνει κάπουστα μετόπισθεν, κάτι πρέπει να κάνει ο "δημοσιογράφος" για να δικαιολογήσει τον πλουσιοπάροχο μισθό του. Και βρήκε την Βούλτεψη .....  

Ψώνισε από σβέρκο .. που λέμε κι εμείς οι χωριάτες .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger