Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Κοροναϊός: Οι 8 οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Κοροναϊός: Οι 8 οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
Τις οκτώ βασικές οδηγίες προστασίας από τον νέο κοροναϊό υπενθυμίζει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με ανάρτησή της στο Twitter, μετά την επιβεβαίωση του πρώτου κρούσματος στη Θεσσαλονίκη που αφορά μια 38χρονη γυναίκα, η οποία ταξίδεψε στην Βόρεια Ιταλία.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΝΕΑ «Παγωμένες» κρατήσεις από Ιταλία στις Σποράδες

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν τις διεθνείς εξελίξεις οι επαγγελματίες των Βορείων Σποράδων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, με αφορμή το «πάγωμα» των κρατήσεων που

Γαλλία: Πτώση έως και 40% της τουριστικής κίνησης λόγω κοροναϊού

Η επιδημία του κοροναϊού έχει επιφέρει σημαντικό πλήγμα στον τουρισμό της Γαλλίας, επισκιάζοντας και τις οικονομικές προοπτικές της γαλλικής οικονομίας, επισημαίνει ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μπρούνο Λεμέρ. «Έχουμε λιγότερους τουρίστες στη Γαλλία, 30% με 40% λιγότερους του αναμενομένου», ανέφερε ο κ. Λεμέρ σε συνέντευξή του στο CNBC, στο περιθώριο της συνάντησης κεντρικών τραπεζιτών και υπουργών Οικονομικών του G20, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Κορωνοϊός και Τουρισμός: Έχετε σκεφτεί τι θα συμβεί εάν…

Κορωνοϊός και Τουρισμός: Έχετε σκεφτεί τι θα συμβεί εάν… της Χρύσας Σωτηράκη
Έχετε σκεφτεί τι θα συμβεί εάν δεν βρεθεί εμβόλιο σχετικά με τον κορωνοϊό κατά τους προσεχείς μήνες;

Κορωνοϊός: Το Πάσχα είναι το πρώτο crash test για την πορεία της τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα


Σε αχαρτογράφητα νερά βαδίζει η παγκόσμια αλλά και η ελληνική τουριστική βιομηχανία μετά και την εμφάνιση του κοροναϊού, με το πρώτο μεγάλο chrash test για την εξέλιξη της τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα το 2020 να είναι η περίοδος των διακοπών του Πάσχα.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ανησυχία και στον τουρισμό λόγω κορωνοϊού – Ξενοδόχοι: «Αν σταματήσει ο κόσμος να ταξιδεύει, τελειώσαμε»

Πρώτο crash test το Πάσχα για την πορεία του τουρισμού στην Ελλάδα
Σε αχαρτογράφητα νερά βαδίζει ηπαγκόσμια αλλά και η ελληνική τουριστική βιομηχανία μετά και την εμφάνιση του κορωνοϊού, με το πρώτο μεγάλο crash test για την εξέλιξη της τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα το 2020 να είναι η περίοδος των διακοπών του Πάσχα.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου