Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των Βόρειων Σποράδων στη Ρουμανία

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των Βόρειων Σποράδων στη Ρουμανία στο Romexpo 2020 στο περίπτερο του ΕΟΤ με τους Εκπροσώπους τους και τους Επιχειρηματίες των νησιών που επισκέφτηκαν την Εκθεση.

Καθοριστικό για την μετέπειτα πορεία του ΚΚΕ το 13ο Συνέδριο του που ξεκινούσε σαν σήμερα το 1991.


 Ένα σημαντικό συνέδριο του ΚΚΕ, το 13ο, αρχίζει σαν σήμερα το 1991. Ένα συνέδριο που ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη της Αλέκας Παπαρήγα σαν γ.γ. του κόμματος με την οριακή διαφορά μόλις τριών ψήφων από τον άλλο υποψήφιο Γιάννη Δραγασάκη, υπουργό της σημερινής κυβέρνησης

New York Times: Οι Σποράδες για την φύση τους και την πεζοπορία Τονίζει πως η Σκόπελος έχει τις περισσότερες εκκλησίες

Καταγάλανα νερά, χρυσές αμμουδιές, φιλόξενοι οικοδεσπότες και γραφικά τοπία είναι κυρίως όσα έχουν στο μυαλό τους οι τουρίστες που καταφθάνουν στην χώρα μας για τις διακοπές τους. Αυτό αναζητούν και με τα κριτήρια αυτά επιλέγουν μέρος.

Ενημέρωση του Δήμου Σκοπέλου Διάθεση – Δανεισμός Παραδοσιακών ΦορεσιώνΟ Δήμος Σκοπέλου, στα πλαίσια των Αποκριάτικων εκδηλώσεων που 
συνδιοργανώνει με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σκοπέλου, θα
διαθέσει δωρεάν τις φορεσιές της Ιματιοθήκης του Δήμου Σκοπέλου στους
συμμετέχοντες στο αποκριάτικο δρώμενο  «Καλές», που θα λάβει χώρα την
Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 στη Χώρα της Σκοπέλου.

ΜΠΟΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.....Με εντολή Άδ. Γεωργιάδη γινόταν η τιμολόγηση

Αποτέλεσμα εικόνας για Άδ. Γεωργιάδη γινόταν ηΑποκαλυπτική ένορκη κατάθεση του αρμόδιου υπαλλήλου του υπουργείου Υγείας - "Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως προϊσταμένου, οι σχετικές με την τιμολόγηση του φαρμάκου διατάξεις δεν αποτελούσαν εισήγηση της Υπηρεσίας. Ερχόταν στην Υπηρεσία, είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είτε εγγράφως, εντολή του υπουργού Υγείας να εκδοθεί από τη Διεύθυνση υπουργική απόφαση με συνημμένο έτοιμο σχέδιο της υπουργικής απόφασης"

Οι διεθνείς τουριστικές αγορές, στόχος της Αλοννήσου

Κορυφαία θέση στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του δήμου Αλοννήσου για το 2020 κατέχει το ναυάγιο της Περιστέρας. Στο πλαίσιο αυτό επιχειρείται άνοιγμα στις μεγαλύτερες εκθέσεις που προωθούν τον καταδυτικό τουρισμό διεθνώς.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου