Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020

Η νέα επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής Σκοπέλου

Τη νέα επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του συγκρότησε ο Δήμος Σκοπέλου. Μεταξύ άλλων, η εν λόγω επιτροπή  θα προτείνει τις κατευθύνσεις για τη μελέτη και κατάρτιση προγραμμάτων τουριστικής υποδομής και ανάπτυξης του δήμου, ενώ θα συνεργάζεται με τους συναρμόδιους επαγγελματικούς φορείς της τοπικής κοινωνίας με σκοπό την στήριξη της τουριστικής ανάπτυξης και τη βελτίωση της ποιότητας και ανταγωνιστικότητας του τουρισμού του νησιού. Αναλυτικά, τα μέλη της επιτροπής έχουν ως εξής:

Εστειλαν τά ΜΑΤ στήν Τήνο γιά νά προστατεύσουν τά γερμανικά παλιοσίδερα τών επενδυτών "Χειροκροτεί ό κόσμος" σύντομα και στο δικό μας νησί στο παλούκι ακούγετε


Από Διονύση Παπαδόπουλο   

"Πράσινη" καταστολή στην Τήνο (σύντομα και στο "δικό σας" νησί ή βουνό)...
Μπήκαν στήν πόλη οί οχτροί τελικά.Τό φάντασμα τής χούντας μέ τό μυστρί τού Παττακού έφθασε στήν Τήνο.

Ο θάνατός τους η ζωή μας – “Θετική επίπτωση” για τον ελληνικό τουρισμό λόγω κορονοϊού βλέπει ο Χάρης Θεοχάρης


Επόμενο βήμα είναι ίσως συνεδρίες βουντού σε βάρος ανταγωνιστικών αγορών μέσα στο υπουργείο Τουρισμού, με κατάρες για πολέμους, λιμούς και επιδημίες.

Ξαναμπαίνει πλοίο στη γραμμή Κύπρος-Ελλάδα -Ταξίδι 30 ωρών, πότε αρχίζει δρομολόγια

Το λιμάνι του Πειραιά Η επαναφορά της ακτοπλοϊκής σύνδεσης ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο, που είχε διακοπεί το 2000, φαίνεται πως μπαίνει στα σκαριά, μετά τη συνάντηση αρμόδιων αξιωματούχων των δύο χωρών.

Περιπέτεια - Δεν μπορεί να δέσει λόγω καιρού

Περιπέτεια έξω από τη Ρόδο, για επιβάτες και πλήρωμα του Blue Star 2. Το πλοίο δεν κατάφερε να δέσει στο λιμάνι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν και οι οποίες έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα στο νησί. 

Δυναμική παρουσία της Γαστρονομικής Κοινότητας Σκιάθου στην Expotrof 2020

Επιτροπή για το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην Αλόννησο


Τη θαλάσσια συγκοινωνία πρέπει να διαμορφώνουν οι ανάγκες των τοπικών κοινωνιών

Η άποψη μας είναι, ότι όσες περισσότερες συνδέσεις γίνονται των νησιών με την ηπειρωτική χώρα, είναι προς όφελος και των δύο πλευρών και κυρίως των νησιών, για να μην αισθάνονται οι κάτοικοι τους αποκομμένοι και απομονωμένοι από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ούτε τα αεροπλάνα, ούτε τα υδροπλάνα, μπορούν να υποκαταστήσουν το αίσθημα ασφάλειας, που δίνει στους νησιώτες η θαλάσσια συγκοινωνία.

Ιστιοπλοϊκός τουρισμός στις Βόρειες Σποράδες

Ο Ιστιοπλοϊκός τουρισμός στις Βόρειες Σποράδες ανθίζει τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, παρατηρείται μεγάλη αύξηση της ζήτησης στην ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σε όλα τα λιμάνια της χώρας μας, όπου υπάρχουν εταιρείες ενοικίασης.

Εκτακτο αγριογούρουνα κατέβηκαν στην Σκόπελο στα πρώτα σπίτια

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου