Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Σ. Νικολάου: Υπογράφει απευθείας συμβάσεις ύψους εκατομμυρίων στις οποίες διαπιστώνονται ανατιμήσεις ακόμη και 454%, και δεν ενδιαφέρεται κανένας εισαγγελέας. Πέφτουν κάποια τρικάκια έξω απ' το γραφείο της και οδηγούνται σε δίκη αντιεξουσιαστές. Εξοχα!

 

Πριν λίγο αναφερθήκαμε σε άλλο ένα πεπραγμένο της γνωστής κ. Σοφίας Νικολάου, η οποία οδήγησε σήμερα στα δικαστήρια δυο αντιεξουσιαστές επικαλούμενη ότι αισθάνθηκε  "τρόμο και ανησυχία" από κάποια τρικάκια που έριξαν έξω από το γραφείο της.

Και εδώ θέλουμε να θέσουμε ένα ερώτημα στους "λειτουργούς της Θέμιδας" που λειτούργησαν άμεσα ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία του κυβερνητικού στελέχους.
Κανένας εισαγγελέας και δικαστής δεν διαβάζει εφημερίδες; Δεν έχει ακούσει για τα δρόμενα αυτής της κυρίας που έχουν σχέση με την διασπάθιση δημοσίου χρήματος;

Δεν έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτή η κυβερνητική αξιωματούχος. Διακατέχεται κι αυτό το πρόσωπο από την γενικότερη αντίληψη που διέπει τους δεξιούς "ιδιοκτήτες του κράτους". Θεωρούν ότι η κυβερνητική εξουσία τους παρέχει ένα κήπο με λεφτόδεντρα, για να τα διαχειρίζονται όπως θέλουν. Μόνο που αυτή το κάνει εντελώς ατζαμίδικα και οι λαμογιές αυτές έρχονται στην επιφάνεια.

Σήμερα, λοιπόν, η ιστοσελίδα documentonews φέρνει άλλη μια τέτοια περίπτωση στην επιφάνεια. Πρόκειται για μια νέα απευθείας ανάθεση  ύφους 150.000 ευρώ αυτή την φορά. 

Κι εδώ ποια δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί κανείς;: Τι "πλάτες" έχει αυτή η κυρία και πώς γίνεται να υπάρχουν τόσο συγκλονιστικές αποκαλύψεις σε βάρος της και να μην επεμβαίνει κανένας εισαγγελέας, απολαμβάνοντας τέτοια πρωτοφανή ασυλία;!

Είναι δυνατόν να υπάρχουν δημοσιεύματα που να αποδεικνύουν ότι αυτό το κυβερνητικό στέλεχος έχει υπογράψει  11 παρεμφερείς αποφάσεις αναθέσεις  για την προμήθεια υγειονομικού υλικού στις φυλακές και την αντιμετώπιση του κορονοϊού, συνολικού κόστους 1.747.935,6 ευρώ, στις οποίες απευθείας αναθέσεις διαπιστώνονται ανατιμήσεις ακόμη και 454%, σε νεοσύστατες εταιρείες ή σε άλλες που αλλάζουν το καταστατικό τους λίγες ημέρες προτού υπογράψουν σύμβαση, ακόμη και σε… παντοπωλείο. και να μην ενδιαφέρεται κανένας;. 

Οι δικαστές που ασχολούνται για κάποια χαρτάκια που ρίχτηκαν έξω από το γραφείο της, δεν θεωρούν σημαντικά τα όσα αποκαλύπτονται σε βάρος της με την λεηλασία του δημοσίου χρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger