Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Τι λένε τα άστρα σήμερα 18/11

 



Της Κατερίνας Σαλωνίκη

Οι τάσεις της ημέρας 18/11 – Τι να προσέξω σήμερα

Μετά από τα αναμενόμενα επεισόδια που προκλήθηκαν με την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου και την αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό που τα πυροδότησε ακόμα περισσότερο, η σημερινή μέρα είναι ακόμα στην επίδραση της όψης αλλά σε λιγότερη ισχύ.

Θα υπάρξει λοιπόν και σήμερα ασυνεννοησία, εμπλοκή σε λόγια και συζητήσεις που έχουν σκοπό να αιφνιδιάσουν, προβλήματα με μέσα επικοινωνίας και λεκτικά ξεσπάσματα μικρής διάρκειας.

Η διάρκεια τείνει να είναι μικρή, διότι έχουμε την παρέμβαση της αρμονικής όψης της Σελήνης στον Αιγόκερω με τον Ερμή, η οποία κατά κάποιο τρόπο δεν καταδέχεται να εκτίθεται και να ξεκατινιάζεται.

Έτσι λοιπόν από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα, μπορούμε να λέμε όσα θέλουμε αλλά με τον μανδύα της ευπρέπειας ακόμα και αν είμαστε δεικτικοί.

Επίσης αυτές τις ώρες μπορούμε να καταστρώσουμε μεγαλεπήβολα σχέδια, να σκεφτούμε τις φιλοδοξίες μας και να υψώσουμε παράστημα απέναντι στη δουλοπρέπεια που υπάρχει γύρω.

Το βράδυ όμως, έχουμε την κορύφωση της κόντρας της Σελήνης με τον Άρη, η οποία από το απόγευμα και μετά δεν μας αφήνει να κρατήσουμε τα προσχήματα όπως πριν.

Ο εκνευρισμός είναι έντονος, νιώθουμε καταπιεσμένοι, ζητάμε απόδραση, διέξοδο, εκτόνωση και αν δεν τα βρούμε κάνουμε σπασμωδικές και λαθεμένες κινήσεις.

Βράδυ με έντονους διαπληκτισμούς και πιθανότατους καβγάδες.

Τυχεροί θα είναι μόνο όσοι έχουν κατοικίδια που μπορούν να τους συνοδεύσουν σε μια εκτονωτική βόλτα.

Επίσης μπορεί να υπάρξουν και κάποιοι που θα τολμήσουν να κατέβουν έστω και λίγο στο πεζοδρόμιο.

Η μέρα είναι έντονη, κινητική, δραστήρια αλλά και πολύ νευρική, ιδιαίτερα για Ζυγούς, Κριούς, Αιγόκερους και Καρκίνους.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger