Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Νέα αναβολή ζήτησαν για διακίνηση ηρωίνης οι δύο Σκοπελίτες

Νέα αναβολή ζήτησαν και έλαβαν χθες από τον ανακριτή για να προετοιμάσουν την απολογία τους οι δύο Σκοπελίτες 43 και 31 χρονών, που συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο στον Βόλο ο πρώτος, και στο νησί ο δεύτερος και
κατηγορούνται για διακίνηση ηρωίνης 500 δόσεων. Οι δύο δράστες που κρατούνται από την Κυριακή στο Λιμεναρχείο Βόλου, θα απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με την μορφή της αγοράς από κοινού και κατοχή και μεταφορά της από τον 43χρονο.
Αρχικά συνελήφθη στο λιμάνι του Βόλου νωρίς το πρωί του Σαββάτου ένας 43χρονος, κάτοικος Σκοπέλου, να κατέχει μια ποσότητα ηρωίνης σε νάιλον συσκευασία, συνολικού μικτού βάρους 49,8 γραμμαρίων, που αντιστοιχεί σε περίπου 500 δόσεις, η οποία και κατασχέθηκε.
Κατά την προανάκριση που ακολούθησε, ο άνδρας ανέφερε ότι την αγόρασε και την μετέφερε για λογαριασμό τρίτου ο οποίος διέμενε στην Σκόπελο, οπότε και συνελήφθη.
Ακολούθησε έρευνα παρουσία του εισαγγελέα υπηρεσίας στον τόπο εργασίας και διαμονής του πρώτου και στο σπίτι του δεύτερου φερόμενου δράστη με την συνδρομή ανδρών του Λιμεναρχείου Σκιάθου και Σκοπέλου με αρνητικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger