Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Οι ληστές νεοδημοκράτες δεν πρόκειται να αφήσουν τίποτε. Ούτε τα ψίχουλα.

Γράφει ο mitsos175

Τι πλιάτσικο είναι αυτό Θεέ μου!
Η φράση μου ήρθε αυθόρμητα, αν και δεν πιστεύω σε θεούς, δαίμονες και άλλα παραμύθια. 
Η λεηλασία, που γίνεται από τους εγκληματίες νεογιδοκράτες, είναι απερίγραπτη. Αποτελεί ρεκόρ τόσο σε έκταση όσο και στα ποσά που ληστεύουν.

5.700 ευρώ το παγκάκι! Τι διάολο, χρυσό είναι; Χρυσό, για την ακρίβεια χρυσή ευκαιρία να βουτήξουν χρήματα. Εδώ θα έπρεπε να είχαμε ήδη εισαγγελείς και λογιστές να κάνουν έλεγχο στον αμαρτωλό δήμο με το Ντοροϊό να οδηγείται στη φυλακή.
Αλλά δεν είμαστε κράτος, ούτε ήμασταν ποτέ, περιοχή που κυριαρχούν συμμορίες είμαστε.

Μετά το πετσωμένο σκάνδαλο με τη χρηματοδότηση γαλάζιων παιδιών και την εξολόθρευση των Χαναναίων, που ακούν κριτική στο Μωυσή, τα λαμόγια της ΝΔ βρήκαν τρόπο να κατακλέψουν και να ταλαιπωρήσουν ταυτόχρονα. “Ο μεγάλος Περίπατος”. Το μεγάλο φαγοπότι πείτε καλύτερα. Φαγοπότι αδίστακτων ανθρωποφάγων.
Και μη νομίσετε πως τελειώσαμε με τα Σκοιλ Ελικικού που λοιμώχθηκαν. Όχι, βρήκαν τρόπο να τα αρπάξουν! Από τους ανέργους.
Στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας, αυτό που υποτίθεται πως το Μάιο θα άρχιζαν οι άνεργοι να δουλεύουν, είναι υποχρεωτικό το Μέτζη του Νεούκτη. Με την τελευταία τροποποίηση του προγράμματος γίνεται υποχρεωτική η κατάρτιση 150 ωρών για τους ανέργους ηλικίας μέχρι 54 ετών ενώ από 55 και πάνω είναι προαιρετική.

Γιαυτό το καθυστερούν, για να βολέψουν τους δικούς τους. Και σταματήστε να λέτε “ωφελούμενους” ανθρώπους που θα δουλεύουν το ίδιο με τους άλλους, ενώ θα παίρνουν πολύ λιγότερα. Που σε οκτώ μήνες θα τους διώξουν. Μας προσβάλει όλους τους ανέργους.
Αλλά τα ΜΜΕ βλέπουν τη λεπτομέρεια στη μάσκα του ληστή και το πόσο γκόμενος είναι!
Όταν έχουν γεμάτο το στόμα από κλεμμένα ευρώ, δεν μιλάνε.

Οι ληστές νεοδημοκράτες δεν πρόκειται να αφήσουν τίποτε. Ούτε τα ψίχουλα.

Στο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνονται μεγάλοι μαλάκες, που τους έδωσαν και μαξιλάρι 37 δις, να κάτσουν αναπαυτικά. Καλά να πάθετε, ηλίθιοι ρεφορμιστές.

Καλά να πάθουν και όσοι ταλαιπωρήθηκαν, ενώ ψήφισαν ΝΔ. Τα ήθελε ο κώλος τους. Οι άλλοι, που δεν είναι μαζοχιστές, ηλίθιοι ή καθάρματα, υποφέρουν παρέα γιατί αυτό είναι η αστική δημοκρατία.
Πέντε λύκοι κι ένα πρόβατο (τα άλλα δεν πήγαν να ψηφίσουν) αποφασίζουν, τι θα φάνε για βραδινό.

Καλό μου προβατάκι, δεν αρκεί η αποχή από την κοροϊδία των εκλογών. Θέλει και μια μολότοφ, ώστε να αμφισβητείς έμπρακτα την πιθανότητα να γίνεις κυρίως πιάτο. Πλήρωνε τώρα.

Στο λαιμό να τους κάτσει κι ο αγλέουρας, κι ο άμπακος και το καταπέτασμα που τρώνε. Θέλει όμως που και που καμιά θηλιά, η οποία θα εμποδίσει την κατάποση τεραστίων ποσών από τα δημόσια ταμεία.
Εμείς είμαστε κατά της κρατικής βίας. Οι νεογιδοκράτες πάλι είναι υπέρ της βίας των μπάτσων, των παρακρατικών και των υπολοίπων φασιστών.

Τα κανάλια θα διασύρουν δεκάχρονα παιδάκια και τραυματισμένες γυναίκες, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν. Μην πούνε τίποτε για τα προβλήματα που αφορούν όλους, όπως πχ τα ελλείμματα, γιατί θα παρεξηγηθούν οι κλέφτες και οι απατεώνες.

Οι Μουσουλμάνοι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους ενώ ο ιός θερίζει στα Πομακοχώρια . Τυχαίο; Με κυβέρνηση που ακολουθεί ρατσιστική πολιτική;

Στα σχολεία, τη Θεία κοινωνία και τους τουρίστες δεν κολλάει. Μόνο στα μαγαζιά που τα κοπανάν με πρόστιμο, γιατί θέλει ο ιδιοκτήτης να κολλήσει κι αυτός κι οι εργαζόμενοι, ώστε να το κλείσει τελείως το ρημάδι, να ησυχάσει!

Αν είσαι όμως κόρη πολιτικού ή διάσημης τραγουδίστριας, ακόμα κι αν έχεις τον ιό και κάνεις πάρτι δεν κολλάς κανένα, καμιά ντουζίνα μόνο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σου βάλουν πρόστιμο.

Εμείς είπαμε πως ένας από τους τρόπους μετάδοσης είναι το γλείψιμο πισινών βουλευτών της ΝΔ.

Το ρουσφέτι είναι επικίνδυνο. Όχι μόνο για Κορονοϊό. Έχει ένα σωρό παρενέργειες. Απώλεια συνείδησης, τσίπας, φιλότιμου, παραισθήσεις στην κάλπη, κι ένα σωρό άλλα, που οδηγούν τελικά στη χρεοκοπία. Πολιτική, κοινωνική, οικονομική.

Η ΝΔ συνεχίσει το κλέψιμο γιατί αυτό ψήφισε ο κόσμος. Κι εδώ δυστυχώς λένε αλήθεια. Όσοι ψηφίζουν ΝΔ, ψηφίζουν φασίστες που λεηλατούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger