Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Οι ΗΠΑ επιβραβεύουν την Τουρκία εις βάρος της Ελλάδας.


Γράφει ο mitsos175

Σε συνέχεια της αποκάλυψης του site μας ότι ο Αμερικανός πρέσβης γελοιοποίησε και ξεφτίλισε τους Έλληνες εφοπλιστές, γιατί έσπασαν το εμπάργκο στη Βενεζουέλα (φυσικά για να κερδίσουν), αποκαλύπτουμε σήμερα κάτι που ακούμε από ξένους αναλυτές.

Η Ελλάδα παρά τους λεονταρισμούς Φλώρων για εσωτερική κατανάλωση, έχει αποδεχτεί πλήρως τις θέσεις της Τουρκίας όσον αφορά την ΑΟΖ!
Φάνηκε άλλωστε στη συμφωνία με την Ιταλία, όπου είπαμε αριβεντέρτσι στην υφαλοκρηπίδα προς μεγάλη χαρά και αγαλλίαση του Τούρκου Σουλτάνου.

Τα Τουρκικά πλοία μεταφέρουν όπλα στη Λιβύη πλέοντας 6 ναυτικά μίλια από τα Ελληνικά νησιά ακολουθώντας τη διαδρομή νοτίως της Κρήτης στην περιοχή που η Ελλάδα επίσημα θεωρεί δική της ΑΟΖ.
Ανεπίσημα, αν και περνάνε κάτω από τη μύτη μας, όχι μόνο δεν κάνουμε ούτε καν ένα τυπικό έλεγχο, αφού υπάρχει εμπάργκο στον ΟΗΕ, αλλά τους κουνάμε το μαντήλι ευχόμενοι να είναι καλοτάξιδοι.
Γιαυτό ρωτούσαμε, αν οι γείτονες ανακάλυψαν την τηλεμεταφορά.

Ο λόγος που η Ελληνική κυβέρνηση κάνει κάτι τέτοιο, παρά τις επιθυμίες των Ελλήνων πλουτοκρατών, είναι φυσικά η φωνή του μεγάλου αφεντικού.
Οι ΗΠΑ επιβραβεύουν την Τουρκία εις βάρος της Ελλάδας.
Τόσο στη Συρία όσο και τη Λιβύη παρά τις δηλώσεις η Τουρκία εξυπηρετούσε και εξυπηρετεί σχέδια του ΝΑΤΟ.

Στη ΛιβύηΙταλία και Τουρκία ενισχύουν με εφόδια (όχι όμως τακτικό στρατό) την κυβέρνηση της Τρίπολης. Φυσικά πίσω τους είναι οι ΗΠΑ.
Από την άλλη μεριά ΡωσίαΑίγυπτος κ.α. προσπαθούν να μειώσουν τη ζημιά που έκανε ο παντελώς άσχετος στρατάρχης τους.

Η Ελλάδα αφού παγίδευσε το Χαφτάρ δίνει το ελεύθερο στους Τούρκους, να εξοπλίζουν τα πιόνια των Αμερικάνων.
Αν ήταν άλλη κυβέρνηση, θα είχε πέσει. Θα την είχαν ρίξει οι εφοπλιστές και τα ΜΜΕ τους. Όχι όμως ο Μητσοτάκης, που θα κόβει από μισθούς και συντάξεις για να τα δίνει στους καρχαρίες, ώστε να κερδίσουν από 'κει.

Τα δεκάδες εκατομμύρια των διαφόρων σκανδάλων έχουν αυτό το σκοπό. Να ταΐσουν τα σκυλόψαρα ώστε να καταπιούν μεταξύ άλλων και το πικρό ποτήρι της χαμένης ΑΟΖ.

Για μένα που είμαι Ειρηνιστής, δεν μου καίγεται καρφί για την ΑΟΖ. Προσωπικά θα ήθελα να μην καταστρέφει κανείς το βυθό της Μεσογείου.
Αλλά το λέω για τους εθνικιστές που για άλλη μια φορά μετά το Μακεδονικό θα πάρουν ένα μεγαλοπρεπή, χοντρό πούλο από το Μητσοτάκη. Πολύ πλάκα.
Δεν πειράζει όμως. Γίδια και πρόβατα είναι οι δεξιοί. Με λίγο σανό και μερικούς διορισμούς θα το καταπιούν κι αυτό.

Οπότε οι επόμενες κινήσεις της Τουρκίας θα είναι γεωτρύπανα σε αυτό που θεωρεί δικό της. Πάλι καλά που δε θα κάνει γεώτρηση στην Ακρόπολη. Προς το παρόν, γιατί με το νέο Μνημόνιο που έρχεται μπορεί να τους την πουλήσουμε σε εξευτελιστική τιμή.

Το πλιάτσικο που γίνεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα από τη γαλάζια συμμορία καταστρέφει συστηματικά τη χώρα. Ο Μητσοτάκης πριν φύγει δεν θα αφήσει τίποτα. Θα φάει μέχρι και το χαρτί υγείας.

Ας προσέχαμε στις εκλογές. Όταν αυνανίζονται πολλοί στην κάλπη, αυτή γκαστρώνεται και γεννάει τέρατα.
Ας ακούσουμε όμως όχι τα πόσα έκλεψαν οι νεοδημοκράτες αλλά τα όσα παράνομα υπέκλεψαν ή ακόμα πιο παράνομα κατασκεύασαν.

Επίσης ο Πολάκης καπνίζει, όπως πολλοί σύντροφοι στο ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger