Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Α. Γεωργιάδης: Ενα άθλιο πρεζόνι δημοσιότητας


Του Σ.Λ.

Φανταζόμαστε σε τι σύνδρομο στέρησης θα βρεθεί, ο Αδωνις Γεωργιάδης αν κάποια στιγμή στερηθεί την δόση του.

Αν και πιο ειδικοί για να προσεγγίσουν την περίπτωση του είναι γιατροί σαν τον Γρίβα και τον Οικονομόπουλος οι οποίοι έχουν εντρυφήσει τι αποτέλεσμα έχει η στέρηση εξαρτησιογόνων ουσιών -από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ μάθαμε ότι η απομάκρυνση από την δημοσιότητα συγκαταλέγεται ανάμεσα σ' αυτές- δεν μπορεί να μην υπογραμμίσουμε ότι στην περίπτωση του Αδωνι έχουμε ένα μοναδικό φαινόμενο.

Ρίχνοντας μια ματιά στην σελίδα που διατηρεί στο twitter, το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Καρατζαφέρη, αυτό στο οποίο καταλήγουμε είναι ότι στους τηλεοπτικούς διαύλους έχει παρουσιαστεί περισσότερες φορές ο υπουργός του Μητσοτάκη, παρά όλες οι ταινίες του καλού ελληνικού κινηματογράφου!

Μόνο χτες μας γνωστοποιεί την εμφάνισή του σε τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς και πιθανολογούμε σε πολύ περισσότερες ραδιοφωνικές εκπομπές.

Αναμενόμενο είναι να γελοιοποιείται αφού πρέπει να υπερασπιστεί τις ανακολουθίες της κυβέρνησής του και να ισχυρίζεται τα εντελώς αντίθετα από όσα  υπερασπιζόταν προηγουμένως.

Αυτό όμως εμάς δεν μας αφορά. Αλλωστε, το να γλύφει, εκεί που πριν έφτυνε είναι βασικό χαρακτηριστικό του τηλέμπορα- υπουργού.

Εχουμε όμως μια απορία. Τι αρμόζει σ' αυτόν τον εξουσιαστή; Να λογοδοτήσει σε λαϊκό δικαστήριο για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος του ελληνικού λαού -σαν πιόνι μιας αστικής εξουσίας- ή μήπως θα είναι χειρότερη τιμωρία να του στερηθεί η πρέζα δημοσιότητας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger