Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Προεκλογικά και μετεκλογικά


Γράφει ο mitsos175

Πριν τις εκλογές“Καμία μόνιμη παραμονή προσφύγων και μεταναστών στα ακριτικά νησιά”
Γιατί δήθεν έκαναν φθορές κλπ κλπ. Συστηματική καλλιέργεια ρατσισμού, φόβου, καχυποψίας. Με ψέματα και υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα.
Κάποιοι βλάκες με περικεφαλαία τον πίστεψαν!

Μετά τις εκλογές“Προκειμένου το σχέδιο της κυβέρνησης να μπορέσει να υλοποιηθεί, είναι απαραίτητη η κατασκευή των κλειστών κέντρων”.

Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να φυλακίσει περισσότερους αθώους πρόσφυγες. Έλα όμως που κάπου θα γίνουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι φυλακές. Και οι δεξιοί δεν θέλουν πρόσφυγες κοντά τους!
Έτσι ο Μηταράκης θέρισε τους καρπούς του φασισμού, που ο ίδιος έσπειρε!

Προεκλογικά:
“Με τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ και μερικών προθύμων, ψηφίστηκε τελικά μια συμφωνία εκτός εθνικής γραμμής...
Η Ελλάδα διατηρεί ανέπαφο το δικαίωμα του κράτους μέλους της ΕΕ να διαπραγματευτεί την κάθε πτυχή της ενταξιακής συμφωνίας, και στην ύστατη στιγμή, αν αυτό χρειαστεί, να προβάλει και βέτο, εάν κρίνει ότι αυτό εξυπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα...
Όσοι ψήφισαν τη Συμφωνία, έκαναν μια ξεκάθαρη τοποθέτηση που βρίσκεται μακριά από τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού”.

Μετά όμως:
“Θα ελέγχουμε βήμα - βήμα την εφαρμογή της Συμφωνίας προς όφελος των εθνικών μας συμφερόντων”! 
Τώρα που έγινε υπουργός και η ΝΔ κυβέρνηση συμφέρει η Συμφωνία! Όχι μόνο συμφέρει, πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα! Μπράβο! Μ' αρέσει αυτή η θεαματική κωλοτούμπα.

Πριν πιάσει την κουτάλα:
“Το πρόγραμμά μας κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Και είναι ένα πρόγραμμα με έντονο κοινωνικό πρόσημο, η ΝΔ είναι η λαϊκή παράταξη...
Είναι μεγάλη διπλωματική επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη η δέσμευση του επόμενου Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μ. Weber για επανεξέταση του ύψους των πλεονασμάτων”.

Μετά είδαμε το “πρόσημο”. Να! ένα πρόσημο με το συμπάθιο. 13η σύνταξη γιοκ! Κοινωνικό Μέρισμα τέλος! Αυξήσεις στους λογαριασμούς, απολύσεις, περικοπές, ξεπούλημα και βέβαια το καθιερωμένο πλιάτσικο του Δημοσίου από όσους νικάν στη μάχη των εκλογών.
Μην ξεχάσουμε και τη μπατσοκρατία.

“Το 2019 αυτό που έδωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κοινωνικό μέρισμα. Προεκλογικά μπορείς να ονομάσεις ότι θέλεις όπως θέλεις”. Είχε πει. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στους φτωχούς ψίχουλα να ξεγελάσουν την πείνα τους. Εσείς δώσατε στο Μαρινάκη ολόκληρο το καρβέλι και στους φτωχούς ούτε καν ψίχουλα.
Μετά τις εκλογές δεν έφταναν τα λεφτά για 13η σύνταξη έφταναν όμως μια χαρά να δοθούν 9 δις στις Τράπεζες και πολλά εκατομμύρια σε κάθε κουμπάρο.
Αν είναι να αποδοκιμάσεις κάποιον, να το κάνεις για τους σωστούς λόγους.

Να ρωτήσω τους φασίστες. Οι πρόσφυγες φταίνε για τη χρεωκοπία; Για τα Μνημόνια; Για το δούλεμα που σας έκανε ο υπουργός ποιος φταίει;

Εμείς θα αποδοκιμάσουμε τον ψεύτη, αδιάφορο, ξεδιάντροπο και ρατσιστή υπουργό για τους σωστούς λόγους.

Όταν αύριο σας πετάξουν στο δρόμο οι φίλοι του Μητσοτάκη, γίνετε εσείς άστεγοι και πρόσφυγες, τότε θα τα ξαναπούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger