Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019

Φαταούλες


Γράφει ο mitsos175

Επί κυβέρνησης Μητσοτάκη ξέρουμε ποιοι κυβερνάν αυτό τον τόπο. Τα λαμόγια. Οι απατεώνες αγκαλιά με τους φασίστες εγκληματίες. Ξέρουμε και ποιοι βάζουν νέα δυσβάστακτα χαράτσια. Όχι το κράτος, αλλά οι ιδιωτικές εταιρείες!
Όσοι ψήφισαν ΝΔ δεν έβγαλαν κυβέρνηση αυτούς που νομίζουν. Απόδειξη τα χαράτσια των ιδιωτικών μαγαζιών που λέγονται Τράπεζες. Κι εδώ αναρωτιέμαι, αν μπορεί ο κάθε ιδιώτης να κάνει αυθαίρετα αύξηση του κόστους των υπηρεσιών που προσφέρει και να τα 'κονομά.
Εφοπλιστές, Τράπεζες και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αυτό κάνουν!

Επιστολή του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών στους μαθητές για την 28η Οκτώβρη.Δεν είναι η πρώτη φορά που θα ακούσεις κάτι για την 28η Οκτώβρη. Ίσως θα σου φανεί βαρετό, «τα ίδια και τα ίδια», κάτι που δεν αφορά το σήμερα, τις αγωνίες σου και τους προβληματισμούς σου.

Όμως, από την επιστολή αυτή που έχεις στα χέρια σου, ελπίζουμε να καταλάβεις ότι η 28η Οκτωβρίου είναι μια γιορτή της εποχής μας.

Τι ξέρεις και τι δεν σου λένε:

Πάλι στην απ' έξω ο Σίλας. Αδικία.


Η δημοσιογράφος Σοφία Δήμτσα αναλαμβάνει από σήμερα, Παρασκευή, καθήκοντα στη στη θέση της Διευθύντριας Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ, μας λέει η σημερινή είδηση.

Τελικά όμως πάμε από τους δημοσιολόγους προπαγανδιστές της κυβέρνησης μόνο ο Σίλας θα μείνει να μην σιτίζεται από τον κρατικό κορβανά. (Από όλους εμάς τους αιματηρά φορολογούμενους δηλαδή).
Τώρα θα πείτε ότι αυτός δεν έχει την ταμπέλα του δημοσιογράφου, αλλά αυτό έχει λίγη σημασία. Μικρότερης έντασης ήταν η ντουντούκα του, στην νεοδημοκρατική προπαγάνδα που έκανε και κάνει, από άλλους δημοσιογράφους οι οποίοι εξασφάλισαν την αργομισθία τους;

"Άντε γαμήσου ρε ΚΙΝΑΛ".


Γράφει ο
 mitsos175


Το τι έγινε στο Δήμο της Αθήνας το περιγράφει η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Οι Κιναλήτες κορόιδεψαν τους εργαζόμενους στο Δήμο και πήγαν με τη ΝΔ.
Καμία έκπληξη, αλλά ας διαβάσουμε σχετικά:

«Η σύγκλιση του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας για να συζητήσει την πρόταση των συνδικάτων των εργαζόμενων να αποσυρθεί το άρθρο 179 του “αναπτυξιακού νόμου” της κυβέρνησης, με το οποίο προχωράνε απρόσκοπτα οι ιδιωτικοποιήσεις στην καθαριότητα, το πράσινο, τον ηλεκτροφωτισμό και τις τεχνικές υπηρεσίες, ήταν αποτέλεσμα των κινητοποιήσεων και των απεργιών στους Δήμους. Η Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας και όλες οι άλλες παρατάξεις της αριστερής αντιπολίτευσης ζητήσαμε την σύγκλιση. Τελικά και η παράταξη του ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής τον Γερουλάνο ζήτησε επίσης την σύγκλιση και έτσι διαμορφώθηκε ο αριθμός των 20 που ανάγκασαν το Μπακογιάννη να το πραγματοποιήσει.
Στη ψηφοφορία, η πρόταση που κατέθεσαν τα σωματεία των εργαζόμενων πήρε 20 ψήφους. Η πρόταση απορρίφθηκε με 21 ψήφους των συμβούλων της παράταξης του Δημάρχου Μπακογιάννη, με την ενίσχυση του Βουλγαράκη,

Ανιστόρητο μήνυμα της υπουργού Παιδείας και «αριστείας»: Οκτώβριος 1940 «παραμονές του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου» το ΟΧΙ στον λαϊκισμό!


Του Γιώργου Κ. Καββαδία*

Σε 306 λέξεις που είναι το μήνυμα της υπουργού Παιδείας και «αριστείας» για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου δε χώρεσε ούτε μια λέξη για φασισμό και ναζισμό!
Για την υπουργό και κατ΄ επέκταση την κυβέρνηση δεν είναι ο φασισμός και ο ναζισμός που αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά γενικά και αόριστα «δυνάμεις του μίσους και της βίας», όπως αναφέρει το μήνυμα. Επομένως όσα ξέραμε σήμερα για την αντιφασιστική νίκη των λαών τη νίκη κατά του ναζισμού, πρέπει να τα ξεχάσουμε.
Πολύ περισσότερο κατά τη Ν. Κεραμέως και τους συμβούλους της δεν υπάρχει σήμερα κίνδυνος από την άνοδο της ακροδεξιάς που εκφράζει τον φασισμό και τον ναζισμό και σε ορισμένες χώρες βρίσκεται προ ή και εντός των πυλών της εξουσίας,  Γιατί, όπως αναφέρεται στο μήνυμα, επειδή «ζούμε σε μία ελεύθερη, δημοκρατική χώρα» το πρόβλημα είναι «οι ακραίες φωνές του λαϊκισμού επιδιώκουν να δυναμώσουν».

Novartis: Εισαγγελική έρευνα μετά τις αποκαλύψεις Μανιαδάκη για Στουρνάρα

Ρουφιάνε, ο

Ρουφιάνε, ο φοιτητής χτυπήθηκε σήμερα από κρότου - λάμψης. Ρουφιάνε, θα μας πεις τα στοιχεία αυτού που τον χτύπησε;

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στο συμβολαιογραφικό γραφείο Παπαθέου

post image

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου