Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου κ. Άγγελος Ξηντάρης στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την καθαρή ενέργεια στα νησιά

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) είναι η Εθνική Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και μέσα στις αρμοδιότητες της είναι να εποπτεύει την εγχώρια αγορά ενέργειας, να εκπονεί μελέτες, να συντάσσει, να δημοσιεύει εκθέσεις και να λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για την επίτευξη του στόχου της απελευθέρωσης των αγορών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, την προστασία του περιβάλλοντος, την ασφάλεια ενεργειακού εφοδιασμού και την ανάπτυξη της εσωτερικής αγοράς ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΙΤΑΛΙΑ vs ΕΛΛΑΔΑ Italy vs Greece live streaming

Η καθημερινή προπαγάνδα της CIA προσπαθεί να δικαιολογήσει τις ΗΠΑ


Γράφει ο mitsos175

Οι Τούρκοι βομβάρδισαν μια ομάδα Αμερικανών που είχαν μείνει πίσω. Οι ΗΠΑ όχι μόνο δεν αντέδρασαν, όχι μόνο δεν έπληξαν την οικονομία της Τουρκίας, αλλά σηκώθηκαν και έφυγαν.
Έγινε λένε αυστηρή προειδοποίηση. Είπαν: Πρόσεχε λίγο ρε καρντάση, θα μας σκοτώσεις. Του έκαναν τα μούτρα κρέας. Ακόμα και να σκοτώθηκε κάποιος ή κάποιοι σκοτίστηκαν. Θα πουν ότι πέθαναν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μαζί με το σκύλο τους.
Άτιμοι δρόμοι σε Ελλάδα και Συρία.

Η σημερινή "ημέρα του Κολόμβου", για τους Αμερικάνους, αφετηρία για το μεγαλύτερο Ολοκαύτωμα στην παγκόσμια ιστορία


Η σημερινή μέρα για τους Αμερικάνους χαρακτηρίζεται σαν "ημέρα Κολόμβου", που γιορτάζεται σε όλες τις Η.Π.Α, αφού θεωρείται ότι σαν σήμερα, 12/10/1492, ο Χριστόφορος Κολόμβος φτάνει στις ακτές του «Νέου Κόσμου» και ανακαλύπτει την Αμερική.  

Ποιες ήταν οι συνέπειες για τον αυτόχθονα πληθυσμό που ζούσε χιλιάδες χρόνια σ' αυτή την ήπειρο;
Να υποστεί από τους αποικιοκράτες το μεγαλύτερο Ολοκαύτωμα που υπάρχει στην παγκόσμια ιστορία - και για το οποίο κανένας δεν μιλάει - που είχε σαν θύματά του 100.000.000 Ινδιάνους! 
(Αυτή είναι η μεγαλύτερη γενοκτονία της πολιτισμένης δύσης, της επέκτασης των αγορών της, της κερδοφορίας της που έγινε στο όνομα της Χριστιανικής της θρησκείας και της εκκλησίας, που ευλόγησε τις σφαγές των «απίστων» και μοιράστηκε μέρος της λείας. Διαβάστε περισσότερα).

Αποκαλυπτήρια της «Ρωγμής» και φόρος τιμής στους αλύγιστους της ταξικής πάλης

Το Σάββατο στο θανατονήσι, θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας
Κατά τη διάρκεια εγκατάστασης του Μνημείου στο νησί
Κατά τη διάρκεια εγκατάστασης του Μνημείου στο νησί
Στη Γυάρο, εκεί όπου οι χαράδρες είναι ακόμα «γιομάτες από αίμα και φρίκη», εκεί όπου για 20 και πλέον χρόνια χιλιάδες κομμουνιστές και αγωνιστές εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν, άφησαν ακόμα και τη ζωή τους, εκεί όπου ακόμα κανείς συναντά τα «ίχνη» τους, σαν μια διαρκή υπόμνηση...
Σε αυτόν τον τόπο θα ξαναβρεθούν το Σάββατο παλιοί αγωνιστές, που φυλακίστηκαν και εξορίστηκαν στα χώματά της, και θα σμίξουν με νεότερους που μαθαίνουν και εμπνέονται από την 100χρονη Ιστορία του ΚΚΕ.
Εκεί, στην εκδήλωση που διοργανώνει το Κόμμα για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου που έστησε και στην οποία θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ενα Μνημείο τιμής, μνήμης και περηφάνιας για τους αλύγιστους της ταξικής πάλης, αντάξιο των ηρωικών μας παραδόσεων, που υπενθυμίζει ότι το Κόμμα θα τραβήξει μπροστά, κάτω απ' όλες τις συνθήκες.

Αναρχική Ομοσπονδία | Πορείες αλληλεγγύης στην αντιστεκόμενη Ροζάβα

post image
ΠΟΡΕΙΕΣ | ΣΑΒΒΑΤΟ 12/10
*Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας - Προπύλαια 17:30 (Αθηνα)
*Αναρχική Ομοσπονδία (Περιφέρεια Θεσσαλονίκης) - Καμάρα 17:30
Αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο κουρδικό λαό που αντιμετωπίζει τη στρατιωτική εισβολή του τουρκικού κράτους στη Βόρεια Συρία

Φάρσα και κέρασμα


Γράφει ο mitsos175

Trick and treat; Φάρσα και  κέρασμα;
Μάλλον υποκρισία. Και μασκαριλίκι. Πολύ μασκαριλίκι. Ρεπουμπλικάνος Λίντσεϊ Γκρέιαμ: Ο τύπος που έλεγε κατά της Τουρκίας πως θα τους τιμωρήσει, θα τους δείξει κλπ, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα. Ήταν ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας. Τουλάχιστον έτσι νόμιζε. Κι άρχισε αντί για απειλές τις γλύκες!

"Ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε κύριε υπουργέ". Και τι "για αμοιβαίο κέρδος μίλησε, τι για Κούρδους που είναι "απειλή", τι για προσωπικό ενδιαφέρον του προέδρου Τραμπ για την υπόθεση της “τουρκικής τράπεζας” που σχετίζεται με φίλο φίλου του Προέδρου!

Παπαριές με "επιστημονική σφραγίδα"Ενδιαφέρον. Μας το λένε και επιστημονικές έρευνες.
Οτι δηλαδή από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός ο "γκόμενος", το ερωτικό λίμπερο των Ελλήνων/ιδων γνώρισε κατακόρυφη άνοδο.

"H αλλαγή της κυβέρνησης σήμανε για τρεις στους δέκα άνοδο της ερωτικής διάθεσης και αύξηση των ερωτικών επαφών, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών", μας ενημερώνει η ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού της πόλης 9,84.

Και μάλιστα παραθέτει στατιστικά στοιχεία και απόψεις ειδικών επιστημόνων για το πόσο καταλυτικά επέδρασε στην ψυχολογία μας ότι επιτέλους ηγείται της κυβέρνησης ένας άνθρωπος που αποπνέει ερωτισμό. (Αυτό δεν το γράφει αλλά αφήνει να ευνοηθεί. Αν μάλιστα επικαλούταν ότι ο Κούλης αποτελεί φαντασίωση μεγάλου γυναικείου ποσοστού για ερωτική συνεύρεση, θα ήταν πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα τα αποτελέσματα της έρευνας)..

Αθήνα: Αντιπολεμική πορεία, Σάββατο 12 Οκτώβρη 2019


Από την Τετάρτη 9 Οκτώβρη μετά το «πράσινο» φώς από την Αμερική (USA) για επέμβαση, ο στρατός του φασιστικού τουρκικού κράτους προχώρησε σε εισβολή στη Βόρεια Συρία – Ροζάβα, έχοντας ως κύριους στόχους τις θέσεις των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF).

Η επιχείρηση που φέρει το όνομα »Πηγή Ειρήνης», μετράει ήδη δεκάδες τραυματίες/νεκρούς και χιλιάδες εκτοπισμένους.
Ο Επαναστατημένος Λαός της Ροζάβα θα δώσει την απάντηση που αρμόζει στους Τούρκους και στους Ισλαμοφασίστες (FSA κ.α.) συνοδοιπόρους τους.

Σαν σήμερα στις 12 Οκτώβρη 1944 η απελευθέρωση της Αθήνας απ' τους Γερμανούς κατακτητές


Σαν σήμερα στις 12 Οκτώβρη 1944, το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ ελέγχουν απόλυτα την Αθήνα, αφού οι Γερμανοί κατακτητές κάτω απ’ την πάλη του λαού αναγκάζονται να την εγκαταλείψουν.

Μια τεράστια λαοθάλασσα ξεχύνεται στην πόλη με συνθήματα για μια Ελλάδα λαοκρατική να δονούν τον αέρα και τεράστια πανό του ΚΚΕ και του ΕΑΜ να γεμίζουν την Αθήνα.

Η σκλαβιά στον φασισμό είχε πια τελειώσει με τους μαχητές του ΕΛΑΣ να ανεβάζουν στην Ακρόπολη την ελληνική σημαία.

Ο «Ριζοσπάστης της ίδιας μέρας, προτρέπει τον λαό να δείξει αυτοσυγκράτηση απέναντι στα ντόπια δοσιλογικά καθάρματα που είχαν συνεργαστεί με τον κατακτητή, ενώ οι δυνάμεις του ΕΛΑΣ εξαπέλυσαν επίθεση στις γερμανικές δυνάμεις που υποχωρούσαν.

Τα ντολμαδάκια του Σατανά.


Γράφει ο mitsos175

Πρέπει να προσέχουμε τι τρώμε. Το λένε όλοι οι γιατροί. Μια φορά, θυμάμαι, είχαμε φάει κάτι ντολμαδάκια και κοντέψαμε να πεθάνουμε! Μας έκατσαν στο λαιμό, πνιγήκαμε. Αφού να σκεφτείτε, τα φάγαμε εμείς και την πάτησαν οι Σοβιετικοί, τόσο χάλια!
Ντολμαδάκια από την Κόλαση ήταν αυτά. Μαγειρεμένα στα καζάνια. Α - πα - πα! Μακριά, μακριά τέτοιο φαΐ. Στα όρη στ' άγρια βουνά... Φτου!

Το λέω, γιατί πάνε να μας ταΐσουν αυτή την αηδία και μάλιστα τώρα με το στανιό. Και καλά η Φώφη τρώει τα πάντα θα τα φάει, θα σκάσει, και θα γλυτώσουμε. Εμείς μη φάμε συνταγή του Μητσοτάκη, γιατί την έχουμε βαμμένη. Δεν πρόκειται έτσι; Ησύχασα!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου