Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019

Τραγικό τέλος για 20χρονο που απαγχονίστηκε

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του ένας 20χρονος που απαγχονίστηκε με ορειβατικό σχοινί που κρέμασε από ξύλο στο κιόσκι στην παραλία «Νηρέας». Τον νεαρό βρήκαν σήμερα το πρωί περαστικοί οι οποίοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ στις 9:10 π.μ.. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έδωσε τέλος στη ζωή του χθες το βράδυ ενώ στο σημείο δεν βρέθηκε  κάποιο σημείωμα.  Οι αρχές εκτιμούν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ η σορός παραμένει στο σημείο, όπου πήγε και η Αστυνομία. Εκτός από το ΕΚΑΒ, για την αυτοκτονία του νεαρού ενημερώθηκε και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Είχε «ταράξει» στις κλοπές τη Σκόπελο


Είχε ταράξει στις κλοπές τη Σκόπελο ένας 38χρονος Έλληνας από τη γειτονική Αλόννησο, που συνελήφθη χθες, πριν επιβιβαστεί στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς» με προορισμό το νησί του.
Η σύλληψη του 38χρονου έγινε από λιμενικούς του Λιμεναρχείου Σκοπέλου στο λιμάνι του Αγνώντα. Στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα βρέθηκαν όλα σχεδόν τα κλοπιμαία, που είχε αφαιρέσει τις τελευταίες ημέρες από καταστήματα του νησιού.

Δελτίο τύπου για την αποχώρηση τηλεοπτικών σταθμών από τη συνέντευξη τύπου της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή.

 
Η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή, καταγγέλλει την αποχώρηση των Θεσσαλικών τηλεοπτικών σταθμών TRT, ΑSTRA, Θεσσαλία TV, από την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου που είχε οργανώσει το περιφερειακό σχήματην Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, για την παρουσίαση του επικεφαλής και της διακήρυξης του, εν όψει των περιφερειακών εκλογών του Μαΐου.

Πού πάνε τα λεφτά από το λιμενικό ταμείο Σκοπέλου?

Η ντροπή της Σκοπέλου δεν υπάρχει για μένα πιο μεγαλύτερο βάσανο όταν χρειάζεται να πάω στον αγνώντα για να ταξιδέψουμε ή να παραλάβουμε κάτι εδώ και τόσα χρόνια βλέπω το λιμάνι το

Κανένα ενδιαφέρον για τους ΑΜΕΑ από τον Δήμο Σκοπέλου ντροπή ντροπή ντροπή

Ένα έργο το οποίο είναι μεγάλο έργο για τη Σκόπελο και δυστυχώς δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη να υπάρξει ράμπα για τους ΑΜΕΑ θα πρέπει για μία απόσταση 2 χιλιόμετρα αν κάποιος ΑΜΕΑ θέλεις να ανέβει πάνω στο πεζοδρόμιο για να κατέβει να πάει από τη μία άκρη που είναι τα ξενοδοχεία η ή αν φτάσει να πάει στο λιμάνι της Σκοπέλου για να μπει ή να βγει είναι Απαράδεκτο και πρωτοφανές και επειδή εξαγγέλθηκε το έργο προτείνω στους υπεύθυνους να δουν λίγο τι συμβαίνει επειγόντως και να προσθέσουν ράμπες ΑΜΕΑ στο  καινούργιο έργο της Αμπελικης  που θα στοίχιση 387,500 χιλιάδες ευρώ
Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου Προβολή αρχείου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου