Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Μια τρομοκρατική απόφαση σε βάρος του δασκάλου Θ. Αγαπητού που δεν πρέπει να περάσει


Αν κάνετε μια αναζήτηση στον ιστότοπο μας, θα συναντήσετε αρκετές αναφορές για την δράση αλλά και τις διώξεις που έχει υποστεί από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς ο αγωνιστής δάσκαλος Θανάσης Αγαπητός.
Είτε σαν μέλος του "Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσ/νικης", μιας πρωτοβουλίας που πρωτοστατεί στους αγώνες για να μην περάσει η λαϊκή περιουσία, μέσω πλειστηριασμών στα νύχια τραπεζιτών - κορακιών,  είτε σαν επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης «Αντικαπιταλιστική Αριστερά – Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία», βρίσκεται μπροστάρης σε κάθε λαϊκή διεκδίκηση και κινητοποίηση.

Ακόμα μια φορά σήμερα, αυτός ο αγωνιστής, ο οποίος είναι και στέλεχος του ΝΑΡ, θεωρήθηκε "παραβάτης" από το αστικό κράτος και έπρεπε να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
Ετσι του καταλόγισαν ότι είναι υπεύθυνος για ένα πανό που είχε αναρτηθεί στις Σέρρες και γι' αυτή την "παρανομία" του, του επέβαλλαν το ανώτατο ποσό προστίμου που προβλέπουν οι νόμοι τους. 50.000 ευρώ!

Η όλη αυτή περίπτωση θα ήταν για γέλια, αν δεν ήταν επικίνδυνη και δεν εντασσόταν σε μια προσπάθεια του κράτους να στραγγαλίσει οικονομικά τις αντικαπιταλιστικές συλλογικότητες, γιατί στο πρόσωπο του Θανάση Αγαπητού στοχοποιείται κάθε αντικαπιταλιστική οργάνωση κάθε αγωνιστής.

Τέτοιες τρομοκρατικές αποφάσεις δεν πρέπει να περάσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger