Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Αναγκαίο το μεταφορικό ισοδύναμο στα νησιά


Διαβούλευση με αντικείμενο το σχέδιο νόμου που θα εισάγει στις νησιωτικές κοινωνίες την εφαρμογή του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου, οργανώθηκε πρόσφατα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής υπό τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον υφυπουργό Νεκτάριο Σαντορινιό, τον γενικό γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Γιαννέλλη - Θεοδοσιάδη και τον γενικό γραμματέα Ναυτιλίας Διονύση Τεμπονέρα και τη συμμετοχή των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού των νησιών της ελληνικής επικράτειας, συμπεριλαμβανομένης της Σκιάθου.

Σαν σήμερα ο ΓΑΠ καλεί λόγω του 125% του ΑΕΠ χρέους, τους καλούς φίλους μας Ε.Ε και ΔΝΤ να μας σώσουν!

Σαν σήμερα ο ΓΑΠ καλεί λόγω του 125% του ΑΕΠ χρέους, τους καλούς φίλους μας Ε.Ε και ΔΝΤ να μας σώσουν! 8 χρόνια και 3-4 μνημόνια μετά,που μας φτωχοποίησαν και μας εξαθλίωσαν, τα μόνα που άλλαξαν είναι ο Αlex στη θέση του Γιωργάκη και το χρέος που αυξήθηκε από 125% σε σχεδόν 180%

14χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση και στον δήμο Σκοπέλου το πρόγραμμα Aρχίζει από το σχολικό έτος 2018-2019

Aρχίζει από το σχολικό έτος 2018-2019 σε 184 δήμους της χώρας η υποχρεωτική φοίτηση των νηπίων που θα συμπληρώσουν την 31η Δεκεμβρίου του 2018 την ηλικία των 4 ετών.
Η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση θα γίνει, σε βάθος τριετίας, υποχρεωτική σε όλους τους δήμους και θα ενταχθεί στο πλαίσιο της υποχρεωτικής ενιαίας 14χρονης εκπαίδευσης, που αποτελεί διαχρονικό αίτημα των εκπαιδευτικών, των παιδαγωγών και των γονέων.

Χωρίς πλοία την 1η Μαΐου, λόγω συμμετοχής της ΠΝΟ στην απεργία της ΓΣΕΕ

Χωρίς πλοία την 1η Μαΐου, λόγω συμμετοχής της ΠΝΟ στην απεργία της ΓΣΕΕ
Τη συμμετοχή της στην απεργία της ΓΣΕΕ, την 1η Μαΐου, με την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Ζητείται μάγειρας από μεζεδοπωλείο - εστιατόριο

Αποτέλεσμα εικόνας για μαγειρας ζητειταιΖητείται μάγειρας από μεζεδοπωλείο - εστιατόριο στο κέντρο της Σκοπέλου, με γνώση σε σχάρα και τηγάνια. Προσφέρεται πλήρης ασφάλεια, δώρα και άδειες.... επικοινωνήστε στο 6983776201

Σερβιτόρος Εστιατορίου Ζητείται - Σκόπελος

Αποτέλεσμα εικόνας για Σερβιτόρος Εστιατορίου Ζητείται - ΣκόπελοςΑπαραίτητες προϋποθέσεις:
  • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών σε αντίστοιχη θέση σε εστιατόριο
  • Ηλικία έως 40 ετών
  • Γνώση της αγγλικής γλώσσας (επιθυμητή η γνώση περισσότερων ξένων γλωσσών)
  • Χωρίς υποχρεώσεις
  • Ευπαρουσίαστη και επαγγελματική εμφάνιση
  • Πνεύμα συνεργασίας / ομαδικότητας
Προσφέρονται:
  • Εποχική απασχόληση
  • Άριστες συνθήκες εργασίας
  • επικοινωνήστε στο 6983776201
>

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου