Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

«Συνεχίζεται ο εμπαιγμός των πλημμυροπαθών επιχειρηματιών της Σκοπέλου»


Επανέρχεται στο ζητήμα της αποζημίωσης των πλημμυροπαθών επιχειρηματιών της Σκοπέλου ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, με ερώτηση που κατέθεσε προς τους Υπουργούς Υποδομών και Οικονομικών.
Στην ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας τονίζονται τα εξής: "Δυστυχώς, είμαι αναγκασμένος να επανέλθω, για τρίτη φορά, στο ζήτημα της αποζημίωσης των πλημμυροπαθών επιχειρηματιών της Σκοπέλου. Με αναγκάζει να επανέλθω η αδιαφορία και η αναποτελεσματικότητα των αρμόδιων υπουργείων. Πιο συγκεκριμένα, σε αναμονή των αποζημιώσεών τους εξακολουθούν να βρίσκονται, οι επιχειρηματίες της Σκοπέλου που επλήγησαν απο την καταστροφική πλημμύρα του Σεπτεμβρίου του 2015.

Με στημένες ταινίες ξεκινά ο νέος παγκόσμιος στην Σύρια;

Εικόνες που φέρονται να δείχνουν το κινηματογραφικό στούντιο των Λευκων Κρανοφόρων ( White Helmets) στην Ανατολικη Γκούντα της Συρίας εμφανίστηκαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας πολλά πρακτορεία ειδήσεων να υποθέσουν ότι η ομάδα παράγει μια άλλη ταινία «ντοκιμαντέρ» για τις «θηριωδίες» της συριακής κυβέρνησης.

Νομίζουν ότι μπορούν να μας δουλεύουν οι αλήτες

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να προσθέσουμε εμείς τίποτα περισσότερο. Ο σχολιασμός που κάνει στην προσωπική του σελίδα στο facebook, για την παρακάτω φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο Γιώργος Ρούσσης, τα λέει όλα.


Τα δρομολόγια του «Πρωτεύς» τις Τετάρτες

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου γνωστοποιήθηκε ο νέο πίνακας δρομολογίων του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Πρωτεύς» για τις Τετάρτες 25 Απριλίου, 2, 9, 16 και 23 Μαΐου.
Εκτός από την Τετάρτη 2 Μαΐου, τις παραπάνω ημερομηνίες το ¨Πρωτεύς» θα αποπλέει από το λιμάνι της Γλώσσας στις 7 το πρωί για Σκιάθο και Βόλο, όπου θα διανυκτερεύει.
Την Τετάρτη 2 Μαΐου το ¨Πρωτεύς» θα αποπλεύσει από τη Γλώσσα στις 6.30 το πρωί για Σκιάθο, Αλόννησο, Αγνώντα, Μαντούδι, Γλώσσα, Σκιάθο και Βόλο, όπου θα διανυκτερεύσει, ενώ την Τρίτη 1 Μαΐου δεν θα εκτελέσει δρομολόγιο.

Παραινέσεις για το περιβάλλον από το Δήμο Σκοπέλου

Αναγκαία είναι η συνδρομή της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να διατηρηθεί το νησί καθαρό σε μια μεταβατική περίοδο, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Σκοπέλου.
«Ολο το νησί -δήμος, πολίτες, επαγγελματίες, νοικοκυριά- προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε όλοι οι οικισμοί να αποδίδουν την ειδυλλιακή εικόνα που τους χαρακτηρίζει και τους κατατάσσει στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς. Συμπίπτει όμως και με ένα μεταβατικό στάδιο για την Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου μας, που για λίγες ημέρες αναγκάζεται να λειτουργήσει χωρίς το αναγκαίο προσωπικό, καθώς απαιτείται κάποιος χρόνος για την ενίσχυσή της» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου