Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

Νέο “κύμα” αναχώρησης από τη Σκόπελο

Δυο πλοία εξυπηρέτησαν την αυξημένη επιβατική κίνηση της Σκοπέλου και  των Σποράδων  προς τον Βόλο  την Τρίτη του Πάσχα


Με δυο  πλοία που προσέγγισαν το λιμάνι της Σκοπέλου  την Τρίτη του Πάσχα συνεχίστηκε η μεγάλη αναχώρηση των επισκεπτών του νησιού, με προορισμό το λιμάνι του Βόλου, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυναμική που αναπτύσσει η Σκόπελος 

ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ - ΠΕΣ/ΝΑΤ Όλοι στην 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 18 Απρίλη, με προοπτική κλιμάκωσης

Φωτό αρχείουΝα συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από την Τετάρτη 18 Απρίλη στις 06.00 έως την Πέμπτη 19 Απρίλη στις 06.00, «με προοπτική κλιμάκωσης», καλούν όλους τους ναυτεργάτες με ανακοίνωσή τους τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»ΠΕΕΜΑΓΕΝ και ΠΕΣ/ΝΑΤ.

«Πρόγραμμα μεταμνημονιακής παρακολούθησης» με «κάποιους όρους»

Για «πρόγραμμα μεταμνημονιακής παρακολούθησης» και για «κάποιους όρους» που είναι στο τραπέζι των συζητήσεων κάνει λόγο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και επαναλαμβάνει ότι το «αναπτυξιακό σχέδιο» της κυβέρνησης θα περιγράφει «τις μεταρρυθμίσεις που θέλουμε να συνεχίσουμε».

Βασίλης Δημάκης: Δηλώνω αμετακίνητος σε οτιδήποτε δίκαιο διεκδικώ, έτοιμος ακόμα και να παραδώσω πνεύμα

"Κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σας επιστρέφω τον έπαινο που μου απευθύνατε εγγράφως, διότι, σε συνδυασμό με τις ενέργειες του Υπουργείου σας που κατόπιν της απονομής του τον συνόδευσαν, είναι ξεκάθαρα προσχηματικός και με ενέπαιζε."
Έχοντας μπει στην 27η μέρα απεργίας πείνας και στην 5 μέρα απεργίας δίψας, ο Βασίλης Δημάκης που διεκδικεί την πρόσβασή του στην εκπαίδευση, ενημερώνει με επιστολή του για την κατάσταση της υγείας του, ενώ απευθύνεται και στον υπουργό Δικαιοσύνη Σταύρο Κοντονή, αναφέροντας πως του επιστρέφει τον έπαινο που του απηύθυνε, αφού τον θεωρεί προσχηματικό.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ


ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΤΩΡΑ αυτόν προτείνουν στην Σκόπελο για τον επόμενο δήμαρχο !!!Η νέα φάση του πολέμου στη Συρία, όπου οι ΗΠΑ και οι υποτακτικοί τους πρόκειται να αντιπαρατεθούν άμεσα με τη Ρωσία και τους συμμάχους της άρχισε.


Γράφει ο mitsos175

Η Τουρκία ενεργώντας καιροσκοπικά, παίζοντας σε δυο ταμπλό, προσπαθεί να καταλάβει όσο το δυνατόν περισσότερα εδάφη της Συρίας αλλά και του Ιράκ. Οι εισβολείς ματώνουν καθημερινά από τους Κούρδους που τους κάνουν ανταρτοπόλεμο. Εντούτοις σήμερα προχωρούν στην κατασκευή ενός ακόμα “παρατηρητηρίου” - στην ουσία βάσης - 80 Km μέσα στο Συριακό έδαφος (!) σε περιοχές που ελέγχουν τα τσιράκια της. Αυτό δείχνει τόσο την άμεση εξάρτηση της δήθεν Συριακής αντιπολίτευσης από το Σουλτάνο, όσο και την πρόθεση της ιμπεριαλιστικής Τουρκίας να αναστήσει το πτώμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Η σύγκρουση αναμένεται να αρχίσει καθώς οι τουρκικές ορδές μετά το Αφρίν παρατάσσονται προς το Χαλέπι. Σε λίγο θα λήξει η Ρωσοτουρκική λυκοφιλία αφού τα συμφέροντα των δυο χωρών είναι εντελώς αντίθετα στην περιοχή και μόνο ευκαιριακά έγιναν κάποιες συμφέρουσες και για τα δυο μέρη συμφωνίες.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου