Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ Η ΜΠΟΜΠΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ


ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΠΟ ΑΣΤΡΑΠΗ!!


έκτακτο φοβερή καταιγίδα χτυπά το νησί της Σκοπέλου τώρα


ποτάμια οι δρόμοι πολύ δυνατή καταιγίδα μεγάλη προσοχή αστραπές βροντές φαίνεται είμαστε πάλι στο μάτι της κακοκαιρίας σε λίγο περισσότερα 

Τιμούμε & γιορταζουμε την Εθνικη μας Επέτειο 25η Μαρτιου με το μυαλό & την καρδια στους δυο Έλληνες αξιωματικούς μας !

Διακομιδή ασθενούς

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Αλοννήσου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π. 10001,65χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σοκ : Έφυγε ο Νίκος Κούτσικος

Θλίψη προκάλεσε στην πόλη της Λαμίας η είδηση του θανάτου του Νίκου Κούτσικου.
Του αγαπητού σε όλους δάσκαλου οδήγησης που από το 1988 έμαθε εκατοντάδες Λαμιώτες να οδηγούν.
Από το περασμένο καλοκαίρι οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε όγκο στο κεφάλι και από τότε άρχισε να  βιώνει την πιο δύσκολη περιπέτεια της ζωής του. Μέχρι σήμερα τα ξημερώματα που έφυγε από την ζωή.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 15:00 στον Ιερό ναό της Παναγίας Δέσποινας
Το Star Κεντρικής  Ελλάδας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Εμείς, με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούργια. Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε.
Τότε, εκεί που καθόμουν εις το περιβόλι μου και έτρωγα ψωμί, πονώντας από τις πληγές, όπου έλαβα εις τον αγώνα και περισσότερο πονώντας δια τις μέσα πληγές όπου δέχομαι δια τα σημερινά δεινά της Πατρίδος, ήλθαν δύο επιτήδειοι, άνθρωποι των γραμμάτων, μισομαθείς και άθρησκοι, και μου ξηγώνται έτσι: «Πουλάς Ελλάδα, Μακρυγιάννη».

Εγώ, στην άθλιαν κατάστασίν μου, τους λέγω: «Αδελφοί, με αδικείτε. Ελλάδα δεν πουλάω, νοικοκυραίγοι μου. Τέτοιον αγαθόν πολυτίμητον δεν έχω εις την πραμάτειαν μου. Μα και να τό’ χα, δεν τό’ δινα κανενός. Κι’ αν πουλιέται Ελλάδα, δεν αγοράζεται σήμερις, διότι κάνατε τον κόσμον εσείς λογιώτατοι, να μην θέλει να αγοράσει κάτι τέτοιο».

Έφυγαν αυτοί. Κι’ έκατσα σε μίαν πέτραν μόνος και έκλαιγα. Μισός άνθρωπος καταστάθηκα από το ντουφέκι του Τούρκου, τσακίστηκα εις τις περιστάσεις του αγώνα και κυνηγιέμαι και σήμερον. Κυνηγιώνται και άλλοι αγωνιστές πολύ καλύτεροί μου, διότι εγώ είμαι ο τελευταίος και ο χειρότερος. Και οι πιο καλύτεροι όλων αφανίστηκαν.

Αυτοί που θυσίασαν αρετή και πατριωτισμόν, για να ειπωθεί ελεύτερη η Ελλάδα κι’ εχάθηκαν φαμελιές ολωσδιόλου, είπαν να ζητήσουν ένα αποδειχτικόν που να λέγει ότι έτρεξαν κι’ αυτοί εις την υπηρεσίαν της Πατρίδος και Τούρκο δεν άφηκαν αντουφέκιγο.

Πήγε να’ νεργήσει η Κυβέρνηση και βγήκαν κάτι τσασίτες και σπιγούνοι, που δουλεύουν μίσος και ιδιοτέλεια, και είπαν «όχι». Και είπαν και βρισιές παλιές δια τους αγωνιστές. Για να μην πάρουν το αποδειχτικόν, ένα χαρτί που δεν κάνει τίποτες γρόσια.

Βόμβα μεγατόνων θα έχουμε στην Σκόπελο σε λίγες ήμερες επιτέλους θα δικαιωθούμε ....Από έγκυροι πηγή που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τώρα μάθαμε ότι αρχιλαμογιο δημόσιος υπάλληλος του ετοιμάζουν δωμάτιο στο κορυδαλλό, βλέπεις μεγάλο το ντερλίκωσα του δημοσίου χρήματος και όχι μόνο, μεγάλες οι κομπίνες και τα αλισβερίσια του στην Σκόπελο ,αυτόν λοιπόν τον αξιοσέβαστο κύριο της επόμενες μέρες θα τον καλέσει ο εισαγγελέας για να του απαγγείλει

ΑΕΚ – Λαύριο Basket League AEK Athens - Lavrio Live streaming

24 Μαρτίου. Γεγονότα που σημάδεψαν την Ελλάδα και τον κόσμο

24 Μαρτίου 1821: Οι Ντρέδες – οι αρβανίτες της Άνω Μεσσηνίας – ξεσηκώνονται κατά των Τούρκων, με αρχηγό τον Γιαννάκη Μέλλιο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου