Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Αγκαλιά με (κάθε είδους) καπιταλιστές και μαφιόζους

«Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος, αυτή η ιστορία θα τελειώσει». Αυτό φέρεται να δήλωσε ο Τσίπρας τη Δευτέρα το πρωί στους συνεργάτες του, σύμφωνα με τη διαρροή που έκανε το Μαξίμου προς το κρατικό ΑΠΕ-ΜΠΕ. Μερικές ώρες αργότερα, στην on camera συζήτησή του με τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον οποίο υποδέχτηκε στο Μαξίμου, ο Τσίπρας θέλησε να περάσει και διά ζώσης το ίδιο μήνυμα. «Ηρθα για τα εθνικά», άνοιξε τη συζήτηση ο Θεοδωράκης. «Η μπάλα είναι στην επικαιρότητα», τον διέκοψε ο Τσίπρας. «Σε όλες τις χώρες υπάρχουν μαφιόζοι που πάνε στο ποδόσφαιρο», πέταξε το καρφί ο Θεοδωράκης. Κάνοντας πως δεν άκουσε, ο Τσίπρας είπε αυτά που είχε προετοιμάσει: «Αυστηρούς κανόνες έχουμε επιχειρήσει να βάλουμε. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε ότι αυτός ο γόρδιος δεσμός πρέπει να κοπεί και πρέπει να αποφασίσουμε όλοι μαζί ότι πρέπει να αγνοήσουμε το πολιτικό κόστος».

Ο αγέρωχος φάρος της Σκοπέλου

Ο αγέρωχος φάρος της Σκοπέλου


Ιστορικό διατηρητέο μνημείο στο καταπράσινο νησί - Δείτε τις φωτογραφίεςΜπορεί διεθνή φήμη να απέκτησε μετά τα γυρίσματα του «Mamma Mia», η ομορφιά της Σκοπέλου ωστόσο δεν περίμενε τα χολιγουντιανά φώτα για να λάμψει.

Ζητώντας ταπεινά συγνώμη από τον άγιο Καλαβρύτων Αμβρόσιο


Του Γ. Γ.  

Δεν μπορέσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση που κυκλοφορεί ότι ο άγιος Καλαβρύτων θα κινηθεί ποινικά σε όσους προσπάθησαν να συκοφαντήσουν αυτόν τον ελληνόψυχο θρησκευτικό ποιμενάρχη κάτι που απέδειξε πανηγυρικά προχτές η δικαιοσύνη.

Παρακολουθώντας όμως τις σχετικές αναρτήσεις που συνεχίζονται στο διαδίκτυο, προσπαθώ να καταλάβω με ποια ταπεινά ελατήρια κινήθηκαν εκπρόσωποι της ομοφυλοφιλικής κοινότητας και δημιούργησαν προσωπικό περιστασιακό πρόβλημα στον μητροπολίτη Αμβρόσιο του οποίου οι θεόπνευστες ομιλίες ποτέ δεν αμφισβητήθηκαν.

Δηλαδή το πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης που προφανώς μετανιωμένος για αντιχριστιανικές δηλώσεις του αποδέχτηκε αδιαμαρτύρητα τις εκκλήσεις του Σεβασμιωτάτου αρχιερέα προς τον «Εσταυρωμένο Χριστό» «να σαπίσει το χέρι του», και δεν ταλαιπώρησε τον θρησκευτικό ποιμένα με δικαστική προσφυγή -γνωρίζοντας πιθανόν το μάταιο μιας τέτοια ενέργειας- είχε λιγότερες ευαισθησίες από τους μηνυτές του μητροπολίτη;

Σαν σήμερα το 1988 επέλεξε να φύγει απ’ την ζωή ο Ν. Ασιμος


Σε περασμένη ανάρτησή μας –που βασίστηκε σε κείμενο εκπομπής που παρουσίασε η συντρόφισσα Σ. στον διαδικτυακό μας ρ/σ γράφαμε: «Για τον ανατρεπτικό Νικόλα, τον άνθρωπο που επέλεξε τρόπο ζωής και θανάτου, έξω από τα στάνταρ του κοινωνικού κατεστημένου, για τον καλλιτέχνη που δήλωνε πίστη στον…. Δωδεκάθεο και στο …χάος, αναρωτιέται κανείς τι θα μπορούσε να προσθέσει περισσότερο απ’ αυτά που λεν οι στίχοι του και το χρώμα της φωνής του». 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου