Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

Υπηρεσίες


Σύμπλευση, με στόχο την εξεύρεση λύσης σε μείζονος σημασίας θέματα και κυρίαρχο αίτημα τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, υπάρχει σε επίπεδο νησιών.
Όπως ανέφερε η πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου, Μαίρη Διαμάντη, «προχωρούμε βήμα προς βήμα, διερευνητικά, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε όσους τουρίστες θέλουν να μεταβούν στη Σκόπελο και την Αλόννησο, ταξιδεύοντας αεροπορικώς, μέσω Σκιάθου».
Είναι πλέον προφανές ότι η τουριστική ανάπτυξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις υπηρεσίες που προσφέρονται στον επισκέπτη και οι επαγγελματίες των νησιών καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

7 Φεβρουαρίου Όσιος Παρθένιος επίσκοπος Λαμψάκου


Ανακοίνωση της Δικέφαλος 1924 ΑΕ

Σήμερα ολοκληρώθηκε από την Δικέφαλος 1924 ΑΕ η διαδικασία επιλογής της αναδόχου εταιρίας για την επόμενη φάση κατασκευής του έργου του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Η φάση αυτή περιλαμβάνει το σύνολο των σκυροδεμάτων και του σιδηρού οπλισμού του φέροντος οργανισμού του γηπέδου, την κατασκευή των πυλώνων, τις υπόλοιπες χωματουργικές εργασίες καθώς επίσης την κατασκευή και την τοποθέτηση των προκατασκευασμένων κερκίδων. 

Το χρονοδιάγραμμα της συγκεκριμένης φάσης του έργου υπολογίζεται περίπου στους 14 μήνες. Κατά τη διαδικασία επιλογής η Δικέφαλος 1924 ΑΕ έλαβε πέντε αξιόπιστες προσφορές. 

Επιθεώρηση Εργασίας: Στο στόχαστρο η "μαύρη εργασία" στα χωράφια της Σκοπέλου και στα ρμανια !!!

Επιθεώρηση Εργασίας: Στο στόχαστρο η "μαύρη εργασία" στα χωράφια

«Ο σχεδιασμός ενός διαφορετικού μοντέλου ανάπτυξης φέρει ως υποχρέωση την αξιοπρεπή εργασία» τόνισε, μεταξύ άλλων, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, που πραγματοποιείται στην Πάτρα

Ventspils - PAOK Live streaming

Εντυπωσιακές εξελίξεις στη χειρουργική της σπονδυλικής στήλης

Οι παθήσεις της σπονδυλικής στήλης αποτελούν πεδίο έρευνας και θεραπευτικών εφαρμογών που εξελίσσεται ραγδαία. Δεδομένου ότι τα προβλήματα τα οποία μπορεί να «γεννηθούν» από ή στη σπονδυλική στήλη είναι αρκετά, ένα πρωτοποριακό Θεραπευτήριο, όπως το Metropolitan, δεν αρκείται στη στελέχωσή του από κορυφαίους ιατρούς, αλλά διαθέτει και την πιο σύγχρονη τεχνολογία: το O-Arm. Ένα σύστημα αξονικής τομογραφίας που, σε συνδυασμό με τη χειρουργική πλοήγηση, εξασφαλίζει 100% ακρίβεια στη διαχείριση των πιο ευαίσθητων βλαβών, σε ανατομικώς εξαιρετικά επικίνδυνες περιοχές.
Ελάχιστα επεμβατική χειρουργική εγκεφάλου και σπονδυλικής στήλης
Το Τμήμα Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Εγκεφάλου και Σπονδυλικής Στήλης του Metropolitan στηρίζεται στη σύμπραξη άρτια εκπαιδευμένων νευροχειρουργών και ορθοπαιδικών, καθώς και στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Με το O-Arm είναι εφικτές οι ελάχιστα επεμβατικές παρεμβάσεις σε παθολογίες της σπονδυλικής στήλης αλλά και του εγκεφάλου. Ογκολογικά, αντιμετωπίζονται οι πρωτοπαθείς και δευτεροπαθείς όγκοι. Tραυματολογικά, αντιμετωπίζονται τα κατάγματα, αλλά και απλά εκφυλιστικά προβλήματα, όπως δισκοπάθεια και στένωση σπονδυλικής στήλης.

Υπόθεση Novartis: Μίζες 50 εκατ. ευρώ σε πολιτικά πρόσωπα- Οι μάρτυρες "κλειδιά"

Πάνω από πενήντα εκατομμύρια ευρώ μίζες φέρεται ότι διακινήθηκαν σε πολιτικά πρόσωπα προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης η Novartis.
Σύμφωνα με καταθέσεις 3 προστατευόμενων μαρτύρων οι οποίες περιλαμβάνονται στη δικογραφία που απέστειλαν οι εισαγγελείς κατά της διαφθοράς στη Βουλή, τα 40 εξ αυτών δόθηκαν πριν το 2010 για την προμήθεια των εμβολίων κατά της γρίπης.

Ποινή φυλάκισης σε 67χρονο επιχειρηματία από τις Σποράδες για μεταβολή επί αιγιαλού

Αποτέλεσμα εικόνας για δικαστηριο βολουΠοινή φυλάκισης 15 μηνών μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 67χρονο επιχειρηματία από νησί των Βορείων Σποράδων, τον οποίο έκρινε ένοχο για το αδίκημα της μεταβολής αιγιαλού.

ΑΕΚ – Μπάιροϊτ Basketball Champions League AEK Athens - Bayreuth Live streaming

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου