Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Η ασυδοσία και η ατιμωρησία των μπάτσων τους οδηγεί να χλευάζουν δημόσια τους πολιτικούς προϊσταμένους τους



Δεν βρίσκεις λέξεις για να σχολιάσεις τις δηλώσεις που έκανε μπατσοσυνδικαλιστής όταν ήρθε στην δημοσιότητα το βίντεο απ' την "Εφημερίδα των Συντακτών" και το οποίο προκάλεσε σάλο αφού έδειχνε μπάτσους να λιντσάρουν τον πεσμένο στο έδαφος ημιθανή Ζακ Κωστόπουλο.

Η ασυδοσία και η ατιμωρησία που απολαμβάνουν διαχρονικά οι μπάτσοι, τους έφτασε στο σημείο να χλευάζουν δημόσια τους πολιτικούς προϊσταμένους τους και στην προκειμένη περίπτωση να εκθέσουν την υπουργό μπάτσων και καταστολής Όλγας Γεροβασίλη, η οποία, μετά τα όσα αποκρουστικά παρακολουθήσαμε στο οπτικό υλικό που έφερε στην δημοσιότητα η "ΕφΣυν", ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί "άμεση έρευνα" εάν οι μπάτσοι «έπραξαν τα νόμιμα ή ξεπέρασαν τα όρια που προβλέπονται από τους κανονισμούς», όπως αναφέρει ανακοίνωση από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

 "Αν θέλουν να κουκουλώσουν μια υπόθεση οι μπάτσοι κάνουν ΕΔΕ", γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας. Απ' τις πολλές σχετικές υποθέσεις που φέρνουμε στην μνήμη μας ξεχωρίζουμε τον μπάτσο τον οποίο ο φωτογραφικός φακός τον "συνέλαβε" να κλωτσάει με λύσσα στο κεφάλι την εργάτρια Μέλπω Κορωναίου η οποία συμμετείχε σε μια αντιφασιστική διαδήλωση, και "τιμωρήθηκε" με ποινή –χάδι (δεκαπέντε μήνες με αναστολή), και τον επίδοξο δολοφόνο - μπάτσο που έπεσε με την μηχανή του πάνω στην αγωνίστρια Αγγελική Κουτσουμπού και ο οποίος δικάστηκε  σε δωδεκάμηνη φυλάκιση με αναστολή, για "τροχαίο ατύχημα|.

 Και μιλάμε για τις ελάχιστες περιπτώσεις που οι μπάτσοι "τιμωρήθηκαν" Στις περισσότερες εγκληματικές τους ενέργειες που έρχονται στην δημοσιότητα την βγάζουν "καθαρή" και μόνο παράσημο δεν παίρνουν από τους προϊσταμένους τους.

Δεν αποφεύγουμε τον πειρασμό να παραθέσουμε ένα "ψυχογράφημα" που έκανε πριν καιρό ο ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας για τους μπάτσους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger