Κυριακή 13 Μαΐου 2018

"Του χρόνου στην Ιερουσαλήμ"!

Γράφει ο mitsos175.

Δεν θα ασχολούμουν με σαχλαμάρες, αν οι σαχλαμάρες δεν χρησιμοποιούνταν για προπαγάνδα. Νικητής του πανηγυριού της Eurovision είναι ο Νετανιάχου. Και πως να μην είναι, όταν η Ευρωπαϊκή παράγκα σκεπάζει ακόμα και αυτή της μαφίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Κατά παραγγελία λοιπόν ο νικητής, για να δείξει η ΕΕ τη συμπαράσταση της στο Ισραήλ, για τις πρόσφατες δολοφονικές επιθέσεις σε Παλαιστίνη και Συρία.

Προφανώς και σχολιάστηκε αρνητικά από πάρα πολλούς αυτό το εντελώς αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Όσο για τη “διαφορετικότητα”, που δήθεν υπερασπίζεται το σόου, μπορούν να ρωτήσουν τους Παλαιστίνιους. Όσοι δηλαδή απέμειναν ζωντανοί. Σε λίγο θα μας παρουσιάσουν κάνα ναζί να πει πως κι ο Χίτλερ ήταν ανθρωπιστής! Μόνο αυτό μένει να κάνουν.

Σεβασμός της διαφορετικότητας μπορεί να υπάρξει μόνο μέσα σε μια Κοινωνία Ισότητας, που δεν θα έχει εκμεταλλευτές, οι οποίοι θα διαχωρίζουν πλαστά τα θύματά τους εξ αιτίας της θρησκείας, του χρώματος του δέρματος, του τόπου καταγωγής, του φύλου, του σεξουαλικού προσανατολισμού, κλπ. Ακριβώς αυτός ο ψεύτικος διαχωρισμός, εφεύρεση των πλουσίων που στρέφει τους φτωχούς τον ένα ενάντια στον άλλο, είναι η αιτία μεγάλων συμφορών. Όπως ανίεροι πόλεμοι, καταστολή Ελευθεριών, παραβίαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κοκ.

Υποτίθεται ότι η Eurovision δεν αναμειγνύεται στην πολιτική. Φυσικά αυτό είναι πρόσχημα για λογοκρισία. Αυτό το χάλι είναι ένα από τα όργανα της προπαγάνδας της κυρίαρχης τάξης. Έτσι, αν κάποιος μιλήσει κατά του ιμπεριαλισμού του Ισραηλινού κράτους, θα καταδικαστεί ως “αντισιωνιστής”, “φασίστας”, από τους νεοναζί που μακελεύουν και κάνουν συστηματική γενοκτονία! Αν πει κάποιο τραγούδι υπέρ ενός λαού που διώκεται, θα κάνει πολιτική και θα αποκλειστεί. Εκτός, αν μιλήσει για εχθρούς του ΝΑΤΟ, οπότε εκεί είναι “προοδευτικός”! Βρε δε πηδιέστε!

Του χρόνου λοιπόν στην Ιερουσαλήμ, όπως είπε η νικήτρια ομάδα. Παλιά ευχή των Εβραίων, όταν ακόμα ήταν θύματα και όχι διώκτες. Μάλιστα να βάλουν την εξέδρα πάνω στα πτώματα των μικρών παιδιών που σκότωσαν οι Ισραηλινοί μιλιταριστές, να δείξουν και την συμμετοχή των Παλαιστινίων...

Στην Ιερουσαλήμ λοιπόν κατ' εντολή του ανισόρροπου και διεφθαρμένου Προέδρου των (Ξ)ΗΠΑ. Που για να πάρει την υποστήριξη του πανίσχυρου Εβραϊκού λόμπι της Αμερικής, δεν θα διστάσει να καταπατήσει όλες τις συνθήκες. Ακόμα κι αν το τίμημα είναι μια τεράστια συνεχής ανθρωποσφαγή.

Αγαπητοί Ισραηλινοί. Ο Χίτλερ σας νίκησε τελικά, σας κατατρόπωσε. Καλώς κυνηγούσατε τους Γερμανούς ναζί, αλλά ξεχάσατε τους δικούς σας. Ο φασισμός είναι πολιτική, δεν είναι γνώρισμα μιας φυλής. Είναι το μίσος προς τον συνάνθρωπο. Κρίμα, και τα κρίματα που διαπράττουν οι εγκληματίες πολιτικοί σας, θα σας στιγματίζουν στο μέλλον.

Τουλάχιστον σε αυτές τις ζοφερές εποχές πέφτουν οι μάσκες. Κι ο κόσμος αηδιασμένος απομακρύνεται... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger